Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε φαράγγι

Τι εξετάζουν οι αρχές

1 Δεκεμβρίου 2021 16:26
Σοκ στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε φαράγγι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων ένας άντρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) νεκρός στο φαράγγι της Αράδαινας.

Τη σορό εντόπισαν δύο τουρίστες που διέσχιζαν το μονοπάτι που οδηγεί στον Άγιο Παύλο. Το ζευγάρι των τουριστών έδωσε κατάθεση στις Αρχές ενώ η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του και αν πρόκειται για Έλληνα η αλλοδαπό.

Οι Αρχές εξετάζουν και ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται παρκαρισμένο κοντά στη γέφυρα και δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το άτομο που εντοπίστηκε νεκρό, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Σοκ στα Χανιά: Νεκρός στην κουζίνα φορτηγού πλοίου εντοπίστηκε 56χρονος ναυτικός

Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά, η είδηση για τον ναυτικό, που εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του μέσα στην κουζίνα πλοίου, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές λιμενικές αρχές. Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για τους 68 μετανάστες που διασώθηκαν 68 από το Λιμενικό στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας, εργαζόταν ως μάγειρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Χανίων, ο 56χρονος μάγειρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε φορτηγό πλοίο με σημαία Ονδούρας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο, εξαιτίας κακοκαιρίας, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Γεωργιούπολης.

 Σοκ στα Χανιά: Νεκρός στην κουζίνα φορτηγού πλοίου εντοπίστηκε 56χρονος ναυτικός

Συνάδελφοί του εντόπισαν τον μάγειρα να κείτεται πεσμένος μέσα στην κουζίνα.

Άμεσα το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι των Χανίων, από όπου η σορός του 56χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share