Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Πέθανε 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου - Τέσσερις συλλήψεις

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος

21 Νοεμβρίου 2021 10:43
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Πέθανε 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου - Τέσσερις συλλήψεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι, όταν διέφυγε της προσοχής των δικών της και σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για το τραγικό περιστατικό.

To περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στις 17.30, με το παιδάκι που ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις εργοστασίου. Εκεί εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική συρόμενη πόρτα, και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Κερατσίνι 8χρονη  μεταλλική πόρτα

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας έτρεχε με τσεκούρι γεμάτο αίματα μπροστά σε παιδιά - Κυνηγούσε τον αδερφό του!

Τρόμος επικράτησε στο Κερατσίνι το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς άνδρας, έτρεχε σε πάρκο έχοντας ένα τσεκούρι γεμάτο με αίματα. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όταν μία μαθήτρια κουρεύτηκε (!) χωρίς τη θέλησή της από μία συμμαθήτριά της.

Πώς σημειώθηκε το πρωτοφανές περιστατικό

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του για να του επιτεθεί με το τσεκούρι και εκτιμάται πως του είχε καταφέρει ήδη χτυπήματα, επειδή αυτό είχε πάνω αίματα. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την αστυνομία.

Άνδρας έτρεχε με τσεκούρι γεμάτο αίματα στο Κερατσίνι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share