Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Χαλάνδρι: «Είδα να βγάζει όπλο στο παιδί και όρμηξα να το πάρω» ισχυρίζεται η 49χρονη εικαστικός

Περιγράφει μια τελείως διαφορετική ιστορία

15 Νοεμβρίου 2021 19:46
Χαλάνδρι: «Είδα να βγάζει όπλο στο παιδί και όρμηξα να το πάρω» ισχυρίζεται η 49χρονη εικαστικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τους ισχυρισμούς της συζύγου του 68χρονου οφθαλμίατρου και τις αναφορές του πρώην συντρόφου της ότι η 49χρονη εικαστικός είχε απειλήσει και στο παρελθόν τόσο την οικογένεια του γνωστού γιατρού όσο και τον πρώην της, εκείνη επιμένει σε μια δική της εκδοχή για τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Αφού αποκαλύφθηκε ότι απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι, τώρα υποστηρίζει, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ότι δεν ήθελε να τραυματίσει το παιδί της. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αναφέρει: «Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και είπε "σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου"».

«Γύρισα και του είπα "σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί", νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», ισχυρίστηκε επίσης η 49χρονη. «Του είπα "σταμάτα βρε γελοίε", και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιoν δεν ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», υποστήριξε η 49χρονη.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός δήλωσε: «Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις». Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

Χαλάνδρι: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης - «Εμφανίζει εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά»

Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι. «Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει».

Δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της 49χρονης που πυροβόλησε τον 68χρονο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ο δικηγόρος σε ανακοίνωσή του, μιλάει για «εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» και «αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας».

Ειδικότερα, ο κ. Νουλέζας αναφέρει αρχικά πως ήθελε να βοηθήσει ώστε «να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση», αλλά εξαιτίας «πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησίων που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της» αποσύρθηκε.

Χαλάνδρι Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης

«Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί» επισημαίνει έπειτα ο δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, η 49χρονη «επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της».

Η ίδια επίσης φαίνεται πως δηλώνει ότι δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα αλλά ήθελε μόνο «να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρα επικοινωνίας μαζί του, συμπεριφορά που της οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις».

«Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη, κατά την γνώμη μου, ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού» συμπληρώνει ο Βασίλης Νουλέζας.

Τέλος, ο δικηγόρος εύχεται «γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο» στον 68χρονο.

ΔΉΛΩΣΗ Δεν θα εκπροσωπήσω ως Συνήγορος υπεράσπισης την 49 Χρονη υπήκοο Αλβανίας κατηγορούμενη για την απόπειρα...

Posted by Vassilios Noulezas on Monday, November 15, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share