Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Τα νεότερα για την υγεία του οφθαλμίατρου – Φέρει κατάγματα στο πρόσωπο

Νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα

15 Νοεμβρίου 2021 17:20
Χαλάνδρι: Τα νεότερα για την υγεία του οφθαλμίατρου – Φέρει κατάγματα στο πρόσωπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο παραμένει για πέμπτη ημέρα ο 68χρονος οφθαλμίατρος, τον οποίο πυροβόλησε η 49χρονη εικαστικός μπροστά στα μάτια του παιδιού τους στο Χαλάνδρι.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά είναι σταθερά βελτιούμενη, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί του να αποφασίσουν να μεταφερθεί από την εντατική στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.

χαλάνδρι οφθαλμίατρος κατάγματα

Η απόφαση αυτή ελήφθη σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή TLive. O ίδιος έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με τους γιατρούς του, ενώ έχει τη δυνατότητα να δεχτεί επισκέπτες.

Τα κατάγματα στο πρόσωπο

Πληροφορίες της τηλεοπτικής εκπομπής ανέφεραν ακόμη πως ο 68χρονος φέρει και κατάγματα στο πρόσωπο, τα οποία μένει να εξακριβωθεί από τι ακριβώς προκλήθηκαν. Αν δηλαδή προηγήθηκε ή αν ακολούθησε κάποια σκηνή πάλης με την κατηγορούμενη.

Σημειώνεται πως βγαίνοντας σήμερα από το γραφείο της ανακρίτριας, η 49χρονη φώναξε: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Η κατηγορούμενη παρέμεινε για λίγο στο ανακριτικό γραφείο ωστόσο δεν απολογήθηκε καθώς δεν είχε στο πλευρό της συνήγορο υπεράσπισης. Έτσι, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share