Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει ο οφθαλμίατρος όταν αποσωληνώθηκε

Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

13 Νοεμβρίου 2021 20:22
Χαλάνδρι: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει ο οφθαλμίατρος όταν αποσωληνώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 68χρονου γιατρού που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι από την Κλοντιάνα Τσέλο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου. Ο άνδρας δέχτηκε 5 πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου. Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια.


Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε χθες και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο» είπε στο MEGA και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος όταν αποσωληνώθηκε

Τον 68χρονο επισκέφτηκε χθες η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Χαλάνδρι: Η ολέθρια σχέση που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό - Τα σοκαριστικά λόγια της κόρης

«Η 49χρονη εκβίαζε τον 68χρονο για χρήματα»

Ο δικηγόρος του 68χρονου, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» πως η 49χρονη εκβίαζε τον 68χρονο για να του αποσπά χρήματα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως η δράστιδα είχε απειλήσει και τον ίδιο τον δικηγόρο την ημέρα που έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, λέγοντάς του πως θα είναι ο επόμενος.

«Η υπόθεση ξεκίνησε με μήνυση για εκβίαση, γιατί τον πρώτο καιρό, όταν γεννήθηκε το παιδί, τον εκβίαζε για να του αποσπά χρήματα και τον απειλούσε ότι θα του καταστρέψει την επαγγελματική ζωή, ότι θα αποκαλύψει την ύπαρξη του παιδιού στην οικογένειά του. Η 49χρονη καταδικάστηκε για εκβίαση».

«Θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η νομοθεσία και να υπάρχει ένα δικαστικό σώμα που να ενεργεία δραστικά και άμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις. Απαγορευόταν να τον προσεγγίσει στα 100 μέτρα από το σπίτι του, από το ιατρείο του και το νοσοκομείο που εργαζόταν. Την καταδικαστική απόφαση την παραβίαζε κάθε μέρα, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι κάθε μέρα μήνυση. Δεν είχε όρια, δεν σεβόταν ούτε νόμους ούτε δικαστικές αποφάσεις. Δεν σεβόταν κανέναν. Εμένα στα δικαστήρια της Ευελπίδων με έχει φτύσει στο πρόσωπο» δήλωσε

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share