Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης - «Εμφανίζει εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά»

«Είναι σε πλήρη σύγχυση»

15 Νοεμβρίου 2021 19:03
Χαλάνδρι: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης - «Εμφανίζει εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης που πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι. «Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει».

Δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της 49χρονης που πυροβόλησε τον 68χρονο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ο δικηγόρος σε ανακοίνωσή του, μιλάει για «εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» και «αδυναμία συνεννόησης και συνεργασίας».

Ειδικότερα, ο κ. Νουλέζας αναφέρει αρχικά πως ήθελε να βοηθήσει ώστε «να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση», αλλά εξαιτίας «πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησίων που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της» αποσύρθηκε.

Χαλάνδρι Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της 49χρονης

«Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί» επισημαίνει έπειτα ο δικηγόρος.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, η 49χρονη «επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της».

Η ίδια επίσης φαίνεται πως δηλώνει ότι δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα αλλά ήθελε μόνο «να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρα επικοινωνίας μαζί του, συμπεριφορά που της οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις».

«Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη, κατά την γνώμη μου, ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού» συμπληρώνει ο Βασίλης Νουλέζας.

Τέλος, ο δικηγόρος εύχεται «γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο» στον 68χρονο.

ΔΉΛΩΣΗ Δεν θα εκπροσωπήσω ως Συνήγορος υπεράσπισης την 49 Χρονη υπήκοο Αλβανίας κατηγορούμενη για την απόπειρα...

Posted by Vassilios Noulezas on Monday, November 15, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share