Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αυτή είναι η εικαστικός που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της

Ο γιατρός που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

11 Νοεμβρίου 2021 16:41
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αυτή είναι η εικαστικός που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαλάνδρι: Ο γιατρός που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την αλβανικής καταγωγή εικαστικό για το 13 ετών κορίτσι που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου

Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη είναι η γυναίκα που έστησε καρτέρι και πυροβόλησε, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον γιατρό, πατέρα του παιδιού της, που είναι σήμερα 13 ετών.

Οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του. Το κορίτσι, ζούσε με τον πατέρα του και την σύζυγο εκείνου, στο Χαλάνδρι.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι εικαστικός

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται ο 68χρονος άνδρας, οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του όπλου που έστρεψε εναντίον του μια γυναίκα στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα και ο γιατρός είχαν σχέση στο παρελθόν.

Το πρώην ζευγάρι είχε συχνές και έντονες προστριβές με αφορμή κυρίως το παιδί τους. Η 13χρονη κόρη διαμένει μαζί με τον πατέρα της και αυτή ήταν η αιτία το ζευγάρι να έρχεται συχνά σε σύγκρουση.

Σήμερα το μεσημέρι η 49χρονη δράστις, αλβανικής καταγωγής, είχε στήσει καρτέρι στον πρώην σύντροφό της και μόλις βγήκε από την πολυκατοικία για να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό, μετά από έναν έντονο καβγά, έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δυο φορές.

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι γιατρός

Μάλιστα, το θύμα είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους ιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποιούσαν επεμβάσεις λέιζερ ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική.Εξάλλου, η ίδια η δράστις που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, μετά την πράξη της παρέμεινε στο σημείο, ενώ φώναζε διάφορα ακατάληπτα πως τής έκλεψαν το παιδί και ότι κακομεταχειριζόταν το παιδί της ο 68χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share