Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα που είχε δώσει για υιοθεσία το παιδί της πυροβόλησε τον θετό πατέρα! (vid)

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής

11 Νοεμβρίου 2021 15:50
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα που είχε δώσει για υιοθεσία το παιδί της πυροβόλησε τον θετό πατέρα! (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Πέμπτης 11ης Νοεμβρίου, μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα, η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, ενώ η γυναίκα παρέμεινε στο σημείο, όπου και τη συνέλαβαν αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σημείο.

Ο άνδρας που δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο θώρακα, ήταν εν ζωή όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, αλλά η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ δείχνει σε κατάσταση σοκ, μιλώντας συνεχώς ακατάληπτα.

Μάλιστα, η εν λόγω επίθεση φαίνεται να κρύβει από πίσω της μία συγκλονιστική ιστορία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα πυροβόλησε τον φερόμενο ως θετό πατέρα του παιδιού της που είχε δώσει πριν χρόνια για υιοθεσία, ωστόσο σύμφωνα με άλλες-επίσης ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες το θύμα ήταν εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, ενώ είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα

Συμπλοκή με δυο τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης επί της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, στο ύψος των παλαιών Σφαγείων.

Στο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυο αλλοδαποί – πιθανόν Αφγανοί – που φέρουν τραύματα από όπλο και αιχμηρό αντικείμενο.

πάτρα αιματηρή συμπλοκη πυροβολισμοί

Συγκεκριμένα ο ένας άνδρας έχει τραυματιστεί στον γλουτό και ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο πόδι. Μέχρι αυτή την ώρα αδιευκρίνιστη παραμένει η ταυτότητα των δραστών αλλά και η αιτία της συμπλοκής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share