Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβόλησε η γυναίκα (vid)

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το κίνητρο της γυναίκας

11 Νοεμβρίου 2021 16:25
Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβόλησε η γυναίκα (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται ο 68χρονος άνδρας, οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του όπλου που έστρεψε εναντίον του μια γυναίκα στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα και ο γιατρός είχαν σχέση στο παρελθόν.

Το πρώην ζευγάρι είχε συχνές και έντονες προστριβές με αφορμή κυρίως το παιδί τους. Η 13χρονη κόρη διαμένει μαζί με τον πατέρα της και αυτή ήταν η αιτία το ζευγάρι να έρχεται συχνά σε σύγκρουση.

68χρονος οφθαλμίατρος χαλάνδρι

Σήμερα το μεσημέρι η 49χρονη δράστις, αλβανικής καταγωγής, είχε στήσει καρτέρι στον πρώην σύντροφό της και μόλις βγήκε από την πολυκατοικία για να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό, μετά από έναν έντονο καβγά, έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δυο φορές.

Μάλιστα, το θύμα είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους ιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποιούσαν επεμβάσεις λέιζερ ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική.Εξάλλου, η ίδια η δράστις που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, μετά την πράξη της παρέμεινε στο σημείο, ενώ φώναζε διάφορα ακατάληπτα πως τής έκλεψαν το παιδί και ότι κακομεταχειριζόταν το παιδί της ο 68χρονος.

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα

Συμπλοκή με δυο τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης επί της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, στο ύψος των παλαιών Σφαγείων.

Στο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυο αλλοδαποί – πιθανόν Αφγανοί – που φέρουν τραύματα από όπλο και αιχμηρό αντικείμενο.

πάτρα αιματηρή συμπλοκη πυροβολισμοί

Συγκεκριμένα ο ένας άνδρας έχει τραυματιστεί στον γλουτό και ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο πόδι. Μέχρι αυτή την ώρα αδιευκρίνιστη παραμένει η ταυτότητα των δραστών αλλά και η αιτία της συμπλοκής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share