Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στις Σέρρες: Έδεσε σκύλο σε αυτοκίνητο και άρχισε να τον σέρνει

Φρικτό βασανιστήριο

24 Οκτωβρίου 2021 15:26
Σοκ στις Σέρρες: Έδεσε σκύλο σε αυτοκίνητο και άρχισε να τον σέρνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύλληψη και πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε έναν Γερμανό στις Σέρρες, ο οποίος έδεσε και έσερνε με το αυτοκίνητο τον σκύλο του όταν αποφάσισε ότι δεν τον ήθελε άλλο και προσπαθούσε να τον μεταφέρει σε άλλη περιοχή για να τον παρατήσει.

Για κακή του τύχη, ευσυνείδητοι πολίτες του έκλεισαν τον δρόμο και γλίτωσαν το άμοιρο ζώο από το φρικτό βασανιστήριο. Ωστόσο φρίκη με την κακοποίηση των ζώων στη «Ντίσνεϊλαντ του αγροτουρισμού»!

Σύλληψη και πρόστιμο

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας… «συνελήφθη χθες (23 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, με την χρήση σχοινιού, έδεσε σκύλο στο όχημά του και το έβαλε σε κίνηση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σκύλου.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για κακοποίηση ζώου».

Σοκ στις Σέρρες: Έδεσε σκύλο σε αυτοκίνητο και άρχισε να τον σέρνει

Τραγικό: Χάραξαν νέα γραμμή στον δρόμο περνώντας πάνω από νεκρό ζώο

Κάποιος είχε μία δουλειά να κάνει και την έκανε όσο πιο κακά μπορούσε.

Αυτό λέει ο κόσμος στα κοινωνικά μέσα, πυροδοτώντας κύματα κατακραυγής, για τον άνθρωπο που έφτιαξε νέα λευκή γραμμή σε δρόμο της Νέας Ζηλανδίας και δεν μπήκε στον κόπο να αποθέσει λίγο παρακεί το νεκρό οπόσουμ.

Τις φωτογραφίες κατέγραψε εξοργισμένος ντόπιος και ανέβασε σε ομάδα του Facebook, σχολιάζοντας ειρωνικά: «Ωραία δουλειά».

Χάραξαν νέα γραμμή στον δρόμο περνώντας πάνω από νεκρό ζώο

Κάποιοι είδαν βέβαια και την αστεία πλευρά όλου αυτού, οι περισσότεροι δήλωσαν ωστόσο αποτροπιασμένοι και από την προχειρότητα, αλλά και από την αδιαφορία σε μια ζωή που χάθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New Zealand Herald», καθώς το θέμα απέκτησε διαστάσεις στη χώρα, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μεταφορών του Όκλαντ αναγνώρισε την ευθύνη και υποσχέθηκε πως θα διορθωθούν τα πράγματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share