Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Άρη Πορτοσάλτε: «Ή κάνεις εμβόλιο ή υπογράφεις ότι θα πεθάνεις εκτός Εντατικής!» (Video)

Οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ

12 Οκτωβρίου 2021 12:06
Σάλος με τον Άρη Πορτοσάλτε: «Ή κάνεις εμβόλιο ή υπογράφεις ότι θα πεθάνεις εκτός Εντατικής!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος σάλος με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, καθώς ζήτησε οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ. Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που προ λίγων ημερών είχε ζητήσει να μην δίνεται σύνταξη στους ανεμβολίαστους!

Συγκεκριμένα ο Α. Πορτοσάλτε δήλωσε: «Εάν εγώ πω ότι θα υπογράψεις ότι εάν δεν κάνεις εμβόλιο παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου (ότι δηλαδή δεν θα μπεις σε ΜΕΘ). Με στόχο να υπάρχουν και άλλα κρεβάτια στις ΜΕΘ πέρα από τους ασθενείς του κορωνοϊού, τι θα γίνει; Θα γράφουν πάλι ο Πορτοσάλτε είπε».

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε «εσύ περιμένεις ότι ο ανεμβολίαστος θα υπογράψει ότι “εάν χρειαστώ ΜΕΘ δεν θα μπω σε ΜΕΘ;”».

Με τον Πορτοσάλτε να απαντά: «Όταν υπάρχει εμβόλιο διαθέσιμο…». Με τους παρουσιαστές της εκπομπής να παρεμβαίνουν ξανά και να του λένε «τι θα του πεις; Να πεθάνεις έξω;». Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε «δεν θα έμπαινε εάν εμβολιαζόταν».

«Δεν μπορείς να αφήσεις τον άλλον να πεθάνει, Δηλαδή ο γιατρός θα παραβιάσει τον ιατρικό του όρκο και θα τον αφήσει να πεθάνει», ήταν μια από τις απαντήσεις που έλαβε στη συνέχεια από τους παρουσιαστές οι οποίοι έδωσαν τον λόγο στον καθηγητή Πνευμονολογίας Θ.Βασιλακόπουλο.

Πορτοσάλτε για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη: «Πότε πρόλαβε κι έγινε κάθαρμα;»

Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας τις χθεσινές αποδοκιμασίες εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών, από το συγκεντρωμένο πλήθος για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

«Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε κι έγινε κάθαρμα;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ενώ συνεχίζοντας επανέλαβε:

«Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε ο Μητσοτάκης κι έγινε κάθαρμα;».

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο Δημήτρης Οικονόμου δήλωσε ότι «αυτοί ήταν στημένοι, ήταν εγκάθετοι. Τους είδες αυτούς τι ήταν; Οργανωμένοι κι εγκάθετοι».

«Το Μητσοτάκη κάθαρμα πώς προκύπτει; Τι ώρα έγινε κάθαρμα; Τι συνέβη από το ’16 έως σήμερα;».

Ο Άρης Πορτοσάλτε στη συνέχεια, έριξε την ευθύνη για τα γιουχαΐσματα και τις αποδοκιμασίες στον γγ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, λέγοντας ότι ενώ «ήταν τελετάρχης», ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν μπορούσε να σταματήσει τις διαμαρτυρίες του κόσμου».

Τέλος, κατηγόρησαν και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν εξέδωσαν ανακοίνωση για να καταδικάσουν το περιστατικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share