Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άρης Πορτοσάλτε: «Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις πήγαινε να εμβολιαστείς!» (Video)

Πρότεινε συντάξεις μόνο για εμβολιασμένους

29 Σεπτεμβρίου 2021 10:55
Άρης Πορτοσάλτε: «Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις πήγαινε να εμβολιαστείς!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πήγε ένα βήμα παρακάτω ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε προτείνοντας συντάξεις μόνο για… εμβολιασμένους συνταξιούχους. Ενώ, εξαλλος είχε εμφανιστεί σε προηγούμενη εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών, από το συγκεντρωμένο πλήθος για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε πως αν η κυβέρνηση θέλει να λύσει το θέμα με όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί είπε χαρακτηριστικά: «Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη που ήταν παρούσα στο στούντιο πρόλαβε να πει ένα «Μα, τι λέτε;», πριν ξεσπάσει σε γέλια. Η πρόταση του Άρη Πορτοσάλτε έφερε και την αντίδραση και του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος χαρακτήρισε ως ακραία την άποψή του.

Σάλος με τον Άρη Πορτοσάλτε: Έξαλλος ο δημοσιογράφος «ζητάει» απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζόμενων! (Video)

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε μετά την απόπειρα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου να «μαζέψει» τη δήλωσή της για τις απολύσεις των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Μιχαηλίδου δέχτηκε «επίπληξη» από το Μαξίμου μετά την «βόμβα» που έριξε για απολύσεις όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, γεγονός που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά.

Τη στιγμή που ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου τον «άδειασε» μιλώντας για απολύσεις.

Ωστόσο μια τέτοια ανοιχτή δήλωση θα προκαλούσε «τριγμούς» στους ψηφοφόρους της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα ισχύει στο μέλλον για τους εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο με στόμφο «Δεν μπορεί το Μαξίμου να είναι συνέχεια με μια ενόχληση με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, θα υπάρχουν και συνέπειες. Δηλαδή, πόσες αναστολές θα δοθούν;» αναρωτήθηκε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share