Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπε στις δυο αδερφές που βιάστηκαν από τη μητέρα τους

«Μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση»

6 Οκτωβρίου 2021 20:16
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπε στις δυο αδερφές που βιάστηκαν από τη μητέρα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τις δυο αδερφές που δέχτηκαν σεξουαλική κακοποίηση από την μητέρα τους και τον σύντροφό της

Η πρωτοφανής υπόθεση με τις δύο αδερφές ηλικίας 15 και 20 ετών από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλαν ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από την ίδια τους την μητέρα και τον σύντροφό της, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Η περίπτωση των δύο κοριτσιών που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά από τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, ευαισθητοποίησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία επικοινώνησε μαζί τους. Παρά το γεγονός ότι η ίδια διανύει μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο καθώς έχει ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση σε βάρος της με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποδεικνύει ότι διαθέτει ψυχική δύναμη αρκετή για να προσφέρει κουράγιο και συμπαράσταση σε άλλους ανθρώπους που την χρειάζονται εξίσου.

Οι δύο αδερφές θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια την Ιωάννα που επικοινώνησε μαζί τους και ανέφεραν μιλώντας στην εκπομπή Live-News: «Ένοιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της. Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά» δήλωσε η 20χρονη αδερφή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει» είπε η 15χρονη.

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα

Στο μεταξύ, η κατηγορούμενη μητέρα των δύο αδελφών, ισχυρίζεται -με επιστολή μέσω του δικηγόρου της- ότι οι κόρες της λένε ψέματα.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός, η γυναίκα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της κόρης της, επικαλείται τα εξής:

«Τα οψιγενώς στην εκπομπή σας καταγγελλόμενα, τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είναι προφανώς υποβολιμαία και αποτελούν προσπάθεια πιέσεων των Εισαγγελικών και Ανακριτικών Αρχών, να διευρύνουν την κατηγορία σε βάρος της εντολέως μου σε βαθμό κακουργήματος και να προκαταλάβουν την κοινή γνώμη και να προσπαθήσουν να επηρεάσουν την δικαστική κρίση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share