Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν ο σύντροφός μου και δυο φίλοι του»

Θύμα βιασμού μια 20χρονη

4 Οκτωβρίου 2021 13:42
Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν ο σύντροφός μου και δυο φίλοι του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοπέλα ηλικίας 20 ετών από την Άρτα, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από φίλους του συντρόφου της σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη. Όπως κατήγγειλε, είχε πάει με τον σύντροφό της σε ένα ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί ήρθαν χωρίς να το ξέρει τρεις φίλοι του και οι δύο την βίασαν με τον φίλο της, ενώ ο τέταρτος δεν συμμετείχε στο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην κοπέλα. Ενώ 15χρονη βιάστηκε ομαδικά από 33 άνδρες!

Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν ο σύντροφός μου και δυο φίλοι του»

Κτηνωδία στο Καματερό: Ληστές βίασαν 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Καματερό: Άγρια συμμορία αλλοδαπών ληστών μπήκε δυο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας, την πρώτη έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας ό,τι υπήρχε μέσα και τη δεύτερη, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και τη βίασαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι ληστές φεύγοντας άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και 1000 ευρώ.

Η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε όλα όσα έζησε, λέγοντας μάλιστα ότι αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες της κτηνώδους επίθεσης. Πρόκειται για έναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

καματερό ληστές βίασαν μητέρα

Η πρώτη εισβολή των ληστών στην οικία της νεαρής μητέρας στο Καματερό, σημειώθηκε όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα μπήκαν μέσα τη στιγμή που η 31χρονη από το Αφγανιστάν, βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Έντρομο το θύμα και φοβούμενη για τα παιδιά της δεν προέβαλε καμιά αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share