Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Τσακίζει» κόκαλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω! Έκανε άλλες 3 απόπειρες να με σκοτώσει»

Σοκάρει με την κατάθεσή της

30 Σεπτεμβρίου 2021 11:16
«Τσακίζει» κόκαλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω! Έκανε άλλες 3 απόπειρες να με σκοτώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τραγικές στιγμές που έζησε κατά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την 36χρονη Έφη περιέγραψε εμφανώς ταραγμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ενώ, συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η Ιωάννα ζήτησε το λόγο από την Έφη.

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας της η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι θα διακομιστώ στο Θριάσειο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη διακομιδή μου, επειδή δεν μπορούσα να δω, μπορούσα μόνο να ακούω».

«Μέσα στο νοσοκομείο ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, έκανα επτά χειρουργεία. Θυμάμαι ότι δεν άντεχα το φως γιατί τα μάτια μου ήταν τραυματισμένα, ακόμα και το φως του δωματίου ήταν επίπονο. Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Για όσα διάστημα ήμουν στο νοσοκομείο έλεγα στους αστυνομικούς ότι δεν έχω πειράξει κανένα. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω αλλά δε μπορούσα. Δεν πίστευα ότι κάποιος μπορεί να κάνει τέτοιο κακό».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Προσπάθησε να με δει στο νοσοκομείο»

«Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν για κάποια στοιχεία που βρίσκονταν στο υπολογιστή της και με ρώτησαν αν γνωρίζω κάτι. Είμαστε από διπλανά χωριά αλλά ποτέ δεν κάναμε παρέα με την κατηγορούμενη, γνωριστήκαμε εδώ στην Αθήνα.

Βρεθήκαμε σε κάποιες γιορτές, γενέθλια, στο σπίτι συγγενών μου και ανταλλάζαμε κάποιες κουβέντες. Μου είπανε για κάποιες κουβέντες που είχαν γίνει μεταξύ της ξαδέλφης μου και της κατηγορουμένης μετά την επίθεση. Οι αστυνομικοί με ρώτησαν αν γνωρίζω κάτι. Μου ζητήθηκε αν μπορώ να μάθω τι είχε ειπωθεί μεταξύ τους.

Κάλεσα την ξαδέλφη μου στο τηλέφωνο και την ρώτησα τι έχουν πει. Τη ρώτησα αν ισχύει και τι ακριβώς είχε ειπωθεί. Μου είπε ότι ισχύει ότι υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους, ότι δεν μου είπε για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Μου είπε μεταξύ των συζητήσεων ότι είχαν μιλήσει και για μένα, όπως όλοι φίλοι και γνωστοί μιλούσαν για μένα.

Τη ρωτούσε η κατηγορουμένη πως είμαι, αν με είδε και πως ήταν τα μέτρα στο νοσοκομείο λόγω COVID. Εκείνη της είπε ότι δε μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο και ότι είχε δει μόνο τη μητέρα μου στο προαύλιο. Επίσης μου ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που της είχε κάνει εντύπωση.

Η κατηγορούμενη, όπως της είπε, έκανε ένα σχόλιο πολύ προσβλητικό για μένα. Της είπε η Εφη οκ αν δε μπορεί να δουλέψει θα πάρει την αποζημίωση και θα ζήσει. Δεν έγινε κάτι.

Αυτό θύμωσε την ξαδέλφη μου. Αυτό το περιστατικό σε συνδυασμό με τις αναζητήσεις που με ενημέρωσαν πως είχε κάνει μετά την επίθεση και σε συνδυασμό με άλλα τουλάχιστον 2 περιστατικά που έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο – η μητέρα μου μου είπε ότι κάποιο ήλθαν στο νοσοκομείο να με δουν αλλά δεν τους επετράπη η εισοδος- όλα αυτά με έκαναν να πιστέψω ότι ήθελα πραγματικά να με σκοτώσει και δε σταμάτησε ούτε και μετά. Όλα αυτά αν τα συνδυάσει κανείς και σύμφωνα με το συμπέρασμα των αστυνομικών ήταν να με σκοτώσει», πρόσθεσε.

«Έμαθα εκ των υστέρων ότι έγιναν άλλες τρεις απόπειρες. Άλλες δυο έξω από το σπίτι μου, την είδαν οι γείτονες να κουβάλάει κάτι ύποπτο πάνω της. Σύμφωνα με τα στοιχεία είχε γίνει μια ακόμη απόπειρα τη προηγούμενη ημέρα, η οποία απλά απετράπη διότι δε με πρόλαβε. Δε κατάφερε να με σκοτώσει.

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι πάλι σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα με τρομάζει ότι είχε μια συμπεριφορά ανθρωπου – είχε αναστωτωθεί όλος κοσμός για το ποιος το έκανε – και αυτή έβγαινε και διασκέδαζε και χόρευε πάνω στα τραπέζια.

Αντί να πει τι πήγα και έκανα, ενθαρύρύνεται ακόμη περισσότερο και αρχίζει και αναζητά τρόπους και όπλα.. Βλέπουμε έναν άνθρωπο που δεν πτοείται που γίνεται ακόμη χειρότερος. Αυτό είναι που με φοβίζει. Και δεν ξέρω ακόμη ούτε τα κίνητρα ούτε ποιοι άλλοι γνώριζαν, γιατί υπάρχουν κάι άλλοι. Σίγουρα ξέρω ότι δεν έχει μετανιώσει», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share