Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη έχω...": Γυναίκα ηθοποιός από το 50-50 κατακεραυνώνει!

Αποκάλυψη τώρα!

28 Σεπτεμβρίου 2021 14:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Φωτεινή Τσακίρη μίλησε για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε κακές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν σημειώνοντας ότι έχουν συμβεί σε όλους.

Η Φωτεινή Τσακίρη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω συνεργαστεί. Αν με ρωτάτε αν ήξερα όλο το πίσω, όχι. Δεν μπορεί να το ξέρεις από τη στιγμή που δεν είσαι μαζί τους 24 ώρες το 24ωρο. Που να ξέρεις».

«Σε όλους έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Όχι μόνο σε μένα. Σε κακά αφεντικά έχουμε πέσει λίγο ή πολύ όλοι μας» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτό που λέμε «απαντώ» ή «σηκώνομαι και φεύγω». Ήταν αδιανόητο για εκείνη την εποχή να φύγεις από μια δουλειά και να «κρεμάσεις» τους συναδέλφους σου».

Δείτε το βίντεο:

«Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!»: Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Την συνέντευξη του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει, σχολίασαν στο Πρωινό.

Όλοι στην εκπομπή δήλωσαν κάθετα αντίθετοι στα όσα είπε, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν στον αέρα με σκοπό να εξηγήσει τι εννοούσε.

Οι δηλώσεις λοιπόν που έκανε όταν βγήκε αέρα της εκπομπής, άφησαν την Φαίη Σκορδά σοκαρισμένη, καθώς πίστευε πως θα είχε άλλη άποψη και η εν λόγω συνέντευξη θα είχε παραξηγηθεί. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share