Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Θα ήθελα να τελειώσει οριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης...» - Κόλαφος η Τζένη Διαγούπη για τον ηθοποιό

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά μαζί του»

24 Σεπτεμβρίου 2021 08:58
«Θα ήθελα να τελειώσει οριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης...» - Κόλαφος η Τζένη Διαγούπη για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη, μιλώντας ανάμεσα σε άλλα για τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο αλλά και την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Η δική μας συνεργασία ήταν άψογη, δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε αργότερα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο «ΕΓΩ» για τη συνεργασία τους στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

«Όταν έσκασε το γεγονός, ο κος Φιλιππίδης αποχώρησε μέσα σε μια εβδομάδα από το σίριαλ. Όταν υπάρχει η κοινωνική κατακραυγή σε ένα πρόσωπο που μπαίνει μέσα από την τηλεόραση στο σπίτι του άλλου, είναι κρίμα να βάλλεται το προϊόν για κάποιον που έχει πράξει αυτό που έχει πράξει», δήλωσε στη συνέχεια σε σχέση με τα συμβάντα που ήρθαν στο φως τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Τζένη Διαγούπη εξέφρασε και την άποψή της για τον πρέπει να προβάλλονται οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ο Φιλιππίδης. «Το να προβάλλονται οι σειρές αυτές στην τηλεόραση δε βοηθάει το κοινωνικό καλό. Πιστεύω και να προβαλλόντουσαν τα σίριαλ, δε θα τα έβλεπε ο κόσμος. Είναι ορθή η σκέψη των ασφαλιστικών μέτρων να μην υπάρχουν στην τηλεόραση και πιστέψτε με ότι είμαι από τους πρώτους που επηρεάζεται οικονομικά, μιας και οι επαναλήψεις που έχω δε θα παιχτούν», είπε.

Τζένη Διαγούπη και Πέτρος Φιλιππίδης

Όσον αφορά στην υποκριτική για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους άλλους καταγγελλόμενους καλλιτέχνες, αν θα έπρεπε να τελειώνει οριστικά; «Ναι. Αυτό θα ήθελα», ήταν η κάθετη απάντησή της. Θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Φιλιππίδη σε περίπτωση που έβγαινε από την φυλακή; Για άλλη μια φορά η απάντησή της ήταν αρνητική: «Όχι, δε θα μπορούσα».

«Βόμβα» από Νικολέττα Καρρά: Αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο 50-50

«Βόμβες» από τη Νικολέττα Καρρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική και «κάρφωσε» τους συναδέλφους της υποστηρίζοντας πως λένε ψέματα. Παράλληα, ο ηθοποιός Περικλής Λιανός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα metoo, αλλά και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει «ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα», αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά στο MEGA.

Η ηθοποιός επίσης πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά 50-50. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» υποστήριξε η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Κάρρα, μιλώντας για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας τον χώρο του θεάτρου, αλλά και την κοινή γνώμη είπε:

«Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share