Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περικλής Λιανός: «Έγλειφαν πατόκορφα αυτούς που τώρα κατηγορούν - Λίγοι με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε ο ηθοποιός

21 Σεπτεμβρίου 2021 18:33
Περικλής Λιανός: «Έγλειφαν πατόκορφα αυτούς που τώρα κατηγορούν - Λίγοι με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Περικλής Λιανός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το κίνημα metoo, αλλά και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο πατέρας μου ήταν χασάπης, μου έλεγε δεν έχει παιχνίδι, μπες στο χασάπικο να δουλέψεις. Ο πατέρας μου ήθελε ή να γίνω κρεοπώλης ή να μου ανοίξει σούπερ μάρκετ. Προερχόμενος από μια οικογένεια που είχε οικονομική άνεση, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, αλλά από το δέκα. Η χλιδή με ενοχλεί, αλλά θέλω να έχω οικονομική άνεση. Τη ζωή μου την πέρασα δουλεύοντας και διαβάζοντας. Δεν μου βγήκε η ανάγκη να έχω σύντροφο. Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να γίνω πατέρας. Τι να το κάνω καλέ το παιδί;», είπε αρχικά ο Περικλής Λιανός.

Περικλής Λιανός

«Λίγοι με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά μεταξύ ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου λέγοντας ότι, «Η καταγγελία τότε που δικάσαμε έναν συνάδελφο, ήταν γιατί χαστούκισε έναν ηθοποιό και ο ηθοποιός το κατήγγειλε. Κι εμείς τον καταδικάσαμε σε πρόστιμο και σε κάποια πράγματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βγήκαν τώρα. Τώρα εξαντλείται ο ποινικός κώδικας. Καταλαβαίνεις ότι ήρθε για ένα χαστούκι. Κι εδώ άλλοι έδερναν ανηλεώς κάποιους. Κάποιοι κατηγορούνται για ειδεχθέστατα εγκλήματα, για απόπειρες βιασμού, για βιασμούς, για το ένα, για το άλλο».

Περικλής Λιανός: «Έγλειφαν πατόκορφα αυτούς που τώρα κατηγορούν»

Για τις καταγγελίες που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ίδιος δήλωσε ότι, «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης. Αλλά κι εμείς οφείλαμε σε κάποιες συμπεριφορές εκρηκτικές να πούμε “όπα, σταμάτα”. Δεν το είπε κανείς. Δεν το έλεγε κανείς από τον παραγωγό μέχρι τον τελευταίο ηθοποιό. Κάποια ονόματα θα έπρεπε να το πουν. Γιατί δεν το είπε κανένας; Ο καθένας για άλλους λόγους».

«Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά όχι την ίδια, γιατί ξέραμε λίγο-πολύ. Άνθρωποι που έγλειφαν πατόκορφα αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς που είναι προφυλακισμένοι, βγαίνουν τώρα και τους κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», κατέληξε.

Απίστευτος Γιώργος Λιάγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία»

Απίστευτος Γιώργος Λιάγκας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία»

Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολίασαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» οι παρουσιαστές με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα;».

«Για πρώτη φορά ακούμε τι ισχυρίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης» είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπουμε τώρα από την μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με έχει σοκάρει, είναι αυτό που παραδέχεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, ενώ ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ένα σημείο, που το λέει ο ίδιος».

«Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών, που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κύριο Φιλιππίδη, βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε και οι εκατό ψέματα;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλες λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share