Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρωταγωνίστρια του 50-50 ξεσκίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Όποιος πει ότι δεν ήξερε λέει ψέματα"

Μίλησε έξω από τα δόντια!

21 Σεπτεμβρίου 2021 08:42
Πρωταγωνίστρια του 50-50 ξεσκίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε η Νικολέττα Καρρά, η οποία χαρακτήρισε άδικη για τους συναδέλφους της την απόφαση να μην προβάλλονται σε επανάληψη σειρές που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η ίδια συμμετέχει στην παλιά πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega “Πενήντα Πενήντα” με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

Όπως τόνισε η Νικολέττα Καρρά, μιλώντας στο Mega: “Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους. Υπάρχει και ο “Διόνυσος” από τον οποίο παίρνουμε κάποια δικαιώματα, είναι κρίμα είναι άδικο για τους υπόλοιπους”.

Όσον αφορά στην υπόθεση κακοποιήσεων, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε: “Φυσικά και είχα ακούσει, αν πει κάποιος ότι δεν είχε ακούσει σ’ αυτήν τη δουλειά θα πει ψέματα… Εγώ είχα ακούσει κάποια πράγματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες!

Πρωταγωνίστρια του 50-50 ξεσκίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη: 'Όποιος πει ότι δεν ήξερε λέει ψέματα'

Κάποια πράγματα με σόκαραν και εμένα, ήταν πολύ στενόχωρο όλο αυτό που έγινε. Εμένα με στεναχώρησε πάρα πολύ, εκείνη την περίοδο με είχε πιάσει το στομάχι μου. Έλεγα “τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί!”.

“Όλο αυτό έγινε για καλό, αναμφισβήτητα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα στη δουλειά μας από εδώ και στο εξής και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιες συμπεριφορές θα μαζευτούν” υπογράμμισε η Νικολέττα Καρρά.

Στο ερώτημα αν η ίδια θα κατήγγειλε τέτοια συμπεριφορά, απάντησε θετικά και ανακάλεσε μία κουβέντα που της είχε πει κάποιος άνθρωπος του θεάτρου στην αρχή της καριέρας της: “Σκεφτόμουν τις προάλλες, γιατί με ρωτούν παντού πια γι’ αυτό, ένα περιστατικό.

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ερασιτεχνικά στο θέατρο, ήρθε ένας κύριος που αλήθεια δεν θυμάμαι ποιος ήταν. Τότε μου είχε πει “αν θέλεις να παραμείνεις στον χώρο και να έχεις δουλειά, να ακολουθείς τη ρήση “άκου, βλέπε σώπα”” και γαλουχηθήκαμε μ’ αυτό.

Πώς ήταν δυνατό τα κορίτσια να βγουν να μιλήσουν!” αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: “Ειδικά όταν είσαι στο ξεκίνημα, σου κλείνουν τις πόρτες”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share