Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κράτος ανάλγητο: Γυρίζει την πλάτη στην οικογένεια του μικρού Μάριου από το Μενίδι

Δεν καταβάλει την αποζημίωση

19 Σεπτεμβρίου 2021 15:02
Κράτος ανάλγητο: Γυρίζει την πλάτη στην οικογένεια του μικρού Μάριου από το Μενίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τραγική είδηση του 11χρονου τότε Μάριου, ο οποίος έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 11χρονου τότε Μάριου, που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, αποφάσισε να επιστρέψει και να διδάξει στο ίδιο σχολείο.

Συνεχίζεται η δικαστική «Οδύσσεια» για την μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου

Την ίδια στιγμή όμως, συνεχίζεται η δικαστική «Οδύσσεια» που ζει η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, καθώς παρά την αρχική απόφαση της Δικαιοσύνης, το Δημόσιο αρνείται να συμβιβαστεί και να καταβάλει την αποζημίωση που ορίστηκε.

Όπως είπε η κυρία Αναστασία Ντούλια, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», η στάση της Πολιτείας κρίνεται απολύτως προσβλητική, καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο θα έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει δηλαδή μια συγνώμη από την οικογένεια του Μάριου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόδωρος Μαντάς, τόνισε ότι η απόφαση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να απορρίψει την πρωτόδικη απόφαση τους αιφνιδίασε. Πολύ περισσότερο όταν στο σκεπτικό αναφερόταν ότι τον συμβιβασμό δεν τον επιτρέπει η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, παρότι μιλάμε για ένα ποσό μικρότερο των 500.000 ευρώ.

Έγκλημα στο Μενίδι: Έσφαξε την μητέρα του επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει την μουσική!

Έγκλημα στο Μενίδι: Έσφαξε την μητέρα του επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει την μουσική!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το έγκλημα που συνέβη χθες το βράδυ στο Μενίδι, εκεί που ένας 34χρονος κατέσφαξε τη μητέρα του με μαχαίρι.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικός είναι ο λόγος, ο οποίος όπλισε το χέρι του μητροκτόνου, με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ να αναφέρουν ότι όλα έγιναν επειδή ήταν δυνατά η μουσική... Βάσει των μαρτυριών των περιοίκων, η τραγωδία άρχισε έπειτα από μια παρατήρηση.

Ο 34χρονος είχε πολύ δυνατά τη μουσική. Ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι. Ο γιος τον αγνόησε και μια δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του φαίνεται πως ήταν εκείνη που έμελλε να αποβεί μοιραία για την 54χρονη γυναίκα.

Έγκλημα στο Μενίδι

Ο γιος της πήρε το κουζινομάχαιρο, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας του και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές. Η άτυχη γυναίκα παρά τα βαριά τραύματα κατάφερε να ειδοποιήσει μια ξαδέλφη της και ήταν εκείνη που μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι.

Εκεί βρήκαν τον 34χρονο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την 54χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, για το οποίο υπήρξε καταγγελία ότι έκανε μια ώρα να φτάσει στο Μενίδι, ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική και αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share