Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονος κατέσφαξε με μαχαίρι τη μητέρα του - Άγριο έγκλημα στο Μενίδι

Σοκ

17 Ιουνίου 2020 00:03
34χρονος κατέσφαξε με μαχαίρι τη μητέρα του - Άγριο έγκλημα στο Μενίδι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οικογενειακή τραγωδία είχαμε στο Μενίδι, όπου ένας 34χρονοςδολοφόνησε με μαχαίρι την 54χρονη μητέρα του. Ενώ, μητέρα και κόρη κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 49χρονου άνδρα που βρέθηκε σφαγμένος στην κρεβατοκάμαρά του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος σε κατάσταση πανικού κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη μητέρα του. Η 54χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 34χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Απολογήθηκε για πρώτη φορά η χήρα της κοιλάδας για την δολοφονία του καπετάνιου: «Είμαι ένας...» (Video)

Για πρώτη φορά απολογείται η πρωτόδικα καταδικασμένη σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, χήρα του καπετάνιου της Κοιλάδας, το 2014. Ενώ, μαφιόζικη εκτέλεση και συμβόλαιο θανάτου, βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες ζευγάρι στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», και την Εύη Γιαρκιά, η κατηγορουμένη εξέφρασε έντονα την αγάπη για τον σύζυγο της, ο οποίος όπως είπε ήταν ο μοναδικός άντρας της ζωής της.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα….Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο….Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα “θα γίνει καλά;”», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε στην απολογία της:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share