Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Μενίδι: Σφαίρα στο σπίτι του μικρού Μάριου που πέθανε στο σχολείο του από «αδέσποτη»

Τι κατήγγειλε ο πατέρας του;

28 Δεκεμβρίου 2020 22:27
Σοκ στο Μενίδι: Σφαίρα στο σπίτι του μικρού Μάριου που πέθανε στο σχολείο του από «αδέσποτη»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί στο Μενίδι για την υπόθεση του μικρού Μάριου, ο οποίος πέθανε στο σχολείο του από «αδέσποτη» σφαίρα, καθώς τέτοια βρέθηκε στο σπίτι των γονιών του, με τον πατέρα του να προχωρά σε καταγγελία.

Ο Θανάσης Σουλούκος ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν τρύπα από σφαίρα στον ηλιακό της πολυκατοικίας όπου ζει η οικογένειά του και όπου ζούσε ο μικρός Μάριος. Τόσα χρόνια μετά φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι τρύπες, σύμφωνα με την καταγγελία, στην οροφή του σπιτιού προέρχονται από αδέσποτες σφαίρες.

Ο κ. Σουλούκος έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, που ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα, με μια οικογενειακή τραγωδία να αποκαλύπτεται στην περιοχή.

Τι είχε συμβεί στο θάνατο του μικρού Μάριου

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 8 Ιουνίου του 2017, όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής ο μικρός Μάριος έπεσε αιμόφυρτος από σφαίρα στην αυλή του δημοτικού στο Μενίδι. Η αδέσποτη σφαίρα του στέρησε τη ζωή.

Αρχικά όλοι είχαν πιστέψει πως το παιδί λιποθύμησε και χτύπησε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ματώσει. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως έφερε τραύμα από σφαίρα.

Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς επειδή τους χάλασαν το γλέντι (Video)

"Βροχή" έπεσαν οι καταγγελίες το βράδυ του Σαββάτου για μεγάλο γλέντι που είχε στηθεί στον καταυλισμό της Αυλίζας στο Μενίδι.

Κάτοικοι του καταυλισμού αγνόησαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού και διοργάνωσαν γλέντι με πολύ κόσμο και τη μουσική στη διαπασών. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά με οκτώ αστυνομικούς ωστόσο όταν πλησίασαν δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στο γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 άτομα άρχισαν να τους πετούν καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα καθώς και να τους φτύνουν.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share