Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα και απανθρακώθηκε

Ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να απανθρακωθεί

16 Σεπτεμβρίου 2021 16:11
Τραγωδία στα Φάρσαλα: Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα και απανθρακώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική ήταν η κατάληξη της προσπάθειας ενός ηλικιωμένου άντρα 89 ετών να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα στο Ναρθάκι Φαρσάλων.

Σύμφωνα με το larissanet, όλα έγιναν γύρω στις 11.30 π.μ. της Πέμπτης όταν ο 89χρονο πήγε να καθαρίσει από τα ξερά χόρτα αγρόκτημα το οποίο βρίσκεται πίσω από το σπίτι του.

Αφού άναψε φωτιά, προφανώς αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να απανθρακωθεί. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από γείτονα, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά.

Αμέσως κλήθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, όμως για τον 89χρονο ήταν ήδη αργά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσίας Λάρισας.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 36χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του

Μία τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (9/9) στο ορεινό Κυριακοχώρι του Δήμου Μακρακώμης στη δυτική Φθιώτιδα.

Μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα ενός 36χρονου άνδρα με καταγωγή από το χωριό, που διέμενε όμως μόνιμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο άνδρας έβαλε φωτιά μόνος του και να πυρπολήθηκε, καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κανονικά σε ρεματιά στη γέφυρα στο δρόμο για Νικολίτσι και δεν φαίνονται ίχνη τροχαίου ατυχήματος.

Στις Αστυνομικές Αρχές πάντως σήμανε συναγερμός, με το χώρο να αποκλείεται, μέχρι να εξετασθούν όλα τα στοιχεία και να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για αυτοχειρία.

Συνεχίζεται το δράμα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας της νεκρής ηλικιωμένης!

Συνεχίζεται το δράμα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας της νεκρής ηλικιωμένης!

Το δράμα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, αφού μπορεί πριν από λίγη ώρα να έγινε γνωστός ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου από την φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε και ο άνδρας της απανθρακωμένος, γράφοντας έτσι τον επίλογο της τραγωδίας για το ζεύγος.

Οι αρχικές πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η εξέλιξη ήταν τραγική.

Είναι άγνωστο ακόμα τι προκάλεσε τη φωτιά το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Λαγκαδά. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, με τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς να είναι δύσκολες.

Στην προσπάθεια των πυροσβεστών, λοιπόν, δεν κατέστη δυνατό να σωθούν οι δύο ανθρώπινες ζωές, με την ηλικιωμένη πρώτα να κείτεται νεκρή στο μπαλκόνι της και ύστερα το σύζυγό της να βρίσκεται απανθρακωμένος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share