Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγιος Δημήτριος: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα

Οι πυροσβέστες βρήκαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:15
Άγιος Δημήτριος: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στον Άγιο Δημήτριο Αττικής το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε υπερυψωμένο ισόγειο επί της οδού Θ. Σταματίου, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά μετά τις 11 το βράδυ και στο σημείο έφτασαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όμως δεν πρόλαβαν να σώσουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα ήταν περίπου 40 - 45 ετών. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής όταν έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλα διαμερίσματα, μπαίνοντας όμως στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού βρήκαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της παρότι δεν είχε εγκαύματα.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μία προσαγωγή για εμπρησμό

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μία προσαγωγή για εμπρησμό

Σε μία προσαγωγή προχώρησε η αστυνομία ενός άνδρα για εμπρησμό, σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Πρόκειται για έναν 31χρονο, ο οποίος θα εξεταστεί από τις Αρχές για τη φωτιά στην περιοχή Μπόσκιζα στις Αχαρνές για την οποία κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εναέρια μέσα για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας τον είδε να βγαίνει από το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο έχει κατηγορηθεί για εμπρησμό.

Φωτιά στην Ανάβυσσο

Φωτιά στην Ανάβυσσο

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος της Δ.Ε. Αναβύσσου Αττικής, σημειώθηκε πριν λίγη ώρα. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Επίσης, χθες μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κερατέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share