Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από καυγά με 10 άτομα - Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο

Αιματηρό επεισόδιο σε πλατεία της πόλης

13 Σεπτεμβρίου 2021 13:16
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από καυγά με 10 άτομα - Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο τραυματισμός ενός 15χρονου μαθητή με αιχμηρό αντικείμενο στην πλατεία της Αρόης. Η επίθεση έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Κυριακής (12/9).

Το θύμα, ευτυχώς με επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Όπως αναφέρει το tempo24, είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία, στο οποίο συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στην σύρραξη να χτυπήσει τον ανήλικο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει. Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω περιοχή λαμβάνουν χώρα συχνά περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ νεαρών.

Σοκ στις Σέρρες: 13χρονη αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα της

Από το κυνηγετικό όπλο του πατέρα της τραυματίστηκε μία 13χρονη κοπέλα το απόγευμα της Κυριακής (12/9), μέσα στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στις Σέρρες.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr η ανήλικη περιεργαζόταν το όπλο του πατέρα της, όταν αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σπίτι βρισκόταν και ο 35χρονος πατέρας της ο οποίος συνελήφθη.

Τραυματισμός-σοκ για 13χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή! Μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη! (Video)

Η κοπέλα στην αρχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών αλλά στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ το όπλο του 35χρονου κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Τραυματισμός-σοκ για 13χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή! Μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη! (Video)

Σοβαρά τραυματίστηκε μια 13χρονη μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής στην Ορεστιάδα! Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πριν λίγες μέρες και στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, όταν μια μαθήτρια έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις!

Το 13χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο έδαφος από κούνια στη μία εκ των δύο παιδικών χαρών που βρίσκονται στο Άλσος Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο evrospress.gr, το κορίτσι καθώς έκανε κούνια έπεσε από αυτήν καθώς οι φίλοι της την έσπρωχναν με δύναμη ώστε να πάει ψηλότερα. Μάλιστα, η πτώση έγινε με το πρόσωπο. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

undefined

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μαθήτρια από το μεσημέρι της Πέμπτης, τελικά, βρίσκεται στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου η ομάδα των νευροχειρουργών του νοσηλευτικού ιδρύματος θα αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Το νοσοκομείο Καβάλας, κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό, με τους ειδικούς νευρολόγους να αναφέρονται σε μετατόπιση σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να σημαίνει ακόμα και παραλυσία για το άτυχο κορίτσι. Αναμένεται να υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share