Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στου Ρέντη: Εκπυρσοκρότησε το όπλο αστυνομικού - Νεκρή η γυναίκα του (Video)

Οικογενειακή τραγωδία

14 Νοεμβρίου 2020 19:09
Τραγωδία στου Ρέντη: Εκπυρσοκρότησε το όπλο αστυνομικού - Νεκρή η γυναίκα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στου Ρέντη, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο αστυνομικού μέσα στο σπίτι, σκοτώνοντας τη γυναίκα του. Επίσης, μια ανείπωτη τραγωδία της ζωής σημάδεψε την Αστυνομία πριν λίγες ημέρες, καθώς αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό όπλο τον επίσης αστυνομικό αδελφό του.

Ειδικότερα, για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να προκαλέσει θανάσιμο τραύμα στη σύζυγο του, με την οποία έχουν ένα παιδί ηλικίας 12 μόλις ετών.

Ο αστυνομικός είναι ανθυπαστυνόμος στο βαθμό και από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος αποδίδεται σε τραγικό δυστύχημα.

Νεκρός 24χρονος αστυνομικός

Στη θλίψη βυθίστηκε το Μικρό Ελευθεροχώρι και η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 24χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Αντώνη Νίκου.

Ο 24χρονος νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο νεαρός αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας την ώρα που πήγαινε με συναδέλφους του να συνδράμουν σε πυρκαγιά στον Άγιο Κοσμά.

Στο ίδιο τροχαίο είχε βρει ακαριαίο θάνατο και δεύτερος αστυνομικός. Πρόκειται για 35χρονο που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., πατέρας ενός μικρού παιδιού ο οποίος ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας της Αστυνομίας. Συνοδηγός ήταν ο 24χρονος που έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή.

Το τροχαίο σημειώθηκε υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες όταν η μηχανή που επέβαιναν οι δύο αστυνομικοί προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια και σε δεύτερο. Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 24χρονο εξέφρασαν οι αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share