Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Σε τραγική κατάσταση το μοντέλο μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά: Τι λέει συνεχώς... (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

12 Σεπτεμβρίου 2021 08:42
Σε τραγική κατάσταση το μοντέλο μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά: Τι λέει συνεχώς... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τρίτο της βράδυ πέρασε στο κρατητήριο το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Power of Love» του ΣΚΑΪ, μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.

Αν και η ίδια αρνείται πως έχει την παραμικρή ανάμιξη, η ΕΛ.ΑΣ σε επίσημη ανακοίνωσή της παρουσίασε την 29χρονη τηλεοπτική περσόνα ως διακινήτρια μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, με τις Αρχές να θεωρούν πως τόσο η ίδιο όσο και ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, άνεργος σύντροφός της, είναι αναμεμειγμένοι με διεθνές κύκλωμα διακίνησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών αναζητά από τα στοιχεία που έχει συλλέξει και τα κινητά τηλέφωνα που κατέσχεσε, το επώνυμο πελατολόγιο των δυο φερόμενων ως dealers αλλά και τον σύνδεσμό τους με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Ο 32χρονος τα πήρε όλα επάνω του

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι παρά ένας «αχυράνθρωπος», που ανέλαβε να μεταφέρει τα 7,8 κιλά κοκαΐνης (αξίας άνω των 800.000 ευρώ) προκειμένου να κλείσει έναν ανοιχτό λογαριασμό που είχε με κάποιον στον οποίο χρωστούσε πολλά χρήματα.

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share