Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ήταν πιωμένος ή νηφάλιος;» Αποκαλυπτική μαρτυρία για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί (Video)

Ανατριχιάζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - «Έχασε τον έλεγχο και...»

3 Σεπτεμβρίου 2021 08:23
«Ήταν πιωμένος ή νηφάλιος;» Αποκαλυπτική μαρτυρία για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ήταν πιωμένος ή νηφάλιος;» Αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται στο φως για την κατάσταση του Mad Clip λίγες ώρες πριν σκοτωθεί! Παράλληλα, ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς φαίνεται να δείχνει πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Ο γνωστός dj και παρουσιαστής της εκπομπής MEGA STAR Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για τον φίλο του Mad Clip και για τις τελευταίες στιγμές του, καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο και θανατηφόρο τροχαίο βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε, ο άτυχος καλλιτέχνης μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα τραπέζι γάμου στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όλοι πήραν τα οχήματά τους για να πάνε στα σπίτια τους. «Ήταν όλοι νηφάλιοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Δημητριάδης.

Παράλληλα, μίλησε για το τραγικό τροχαίο, λέγοντας: «Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί».

«Η κολώνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολώνα δεν έπεσε ποτέ», σημείωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας το πάθος που είχε ο Mad Clip για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την ταχύτητα.

«Ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε “ο Mad Clip”. Ήταν πολύ λαοφιλής», πρόσθεσε ο ίδιος.

Mad Clip: Ανατριχιάζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο - «Έχασε τον έλεγχο και...»

Ανατριχιαστικά είναι όσα αναφέρονται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Mad Clip, με τον ράπερ να χάνει τη ζωή του την άσφαλτο με τέτοιο τρόπο, ώστε χρειάστηκε δύο ώρες, για να τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική.

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, βρέθηκε στο σημείο, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα. Όπως ανέφερε, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.

«Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο».

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share