Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το ξέσπασμα της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας...»

Η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας απαντά σε χρήστη των social media

17 Αυγούστου 2021 20:16
Το ξέσπασμα της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Χαρδαλιά προκάλεσε το σχόλιο χρήστη των social media για τον πατέρα της, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο τη Δευτέρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα". "Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια", ήταν το σχόλιο του χρήστη, με την 20χρονη κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας να του απαντά:

"Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα".

Το ξέσπασμα της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών. Γεννήθηκε το 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share