Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά Εύβοια - Απελπισμένη φωνάζει: «Ένα αεροπλάνο καιγόμαστε» και ο αστυνομικός την ειρωνεύεται: «Θα το κάνουμε παραγγελία»

Τραγικός!

10 Αυγούστου 2021 09:46
Φωτιά Εύβοια - Απελπισμένη φωνάζει: «Ένα αεροπλάνο καιγόμαστε» και ο αστυνομικός την ειρωνεύεται: «Θα το κάνουμε παραγγελία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντύπωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο ένας αστυνομικός, την ώρα που μία γυναίκα φωνάζει απεγνωσμένη «ένα αεροπλάνο, καιγόμαστε», στην Εύβοια, της απαντά με κυνισμό και ειρωνεία «θα το κάνουμε παραγγελία».

Ειδικότερα η γυναίκα ακούγεται να λέει: «Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να ‘ρθει; Καιγόμαστε».

«Ναι, ναι, θα το πάρουμε παραγγελία τώρα. Μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις», ακούγεται να λέει ειρωνικά ο αστυνομικός. «Τι να μπούμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας», απαντάει η γυναίκα.

Φωτιά στην Εύβοια: Απίστευτο περιστατικό με έναν ηλικιωμένο που δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και έκλαιγε μαζί με την ρεπόρτερ

Φωτιά στην Εύβοια: Ακόμη μία συγκινητική στιγμή μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτών κατέγραψε η κάμερα από το μέτωπο των πυρκαγιών. Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο από την Γαλατσώνα Ευβοίας, ο οποίος, σε ζωντανή μετάδοση του Open, λέει στη ρεπόρτερ του σταθμού, Ευλαμπία Ρέβη, πως δεν κοιμάται εδώ και μέρες γιατί φοβάται, και ότι διαρκώς καταβρέχει το σπίτι του, θέλοντας να το προστατέψει από την επέλαση της φωτιάς.

Είναι δε σαφές, από την προσπάθεια του να της μιλήσει, πως αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. «Δε κοιμάμαι καθόλου. Φοβάμαι. Για το σπίτι, πιο πολύ, όχι για μένα», της λέει. Όταν η δημοσιογράφος του λέει να τον μεταφέρουν οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού συνεργείου, ο κάτοικος του ορεινού χωριού της απαντά «και πού να πάω;». Την ευχαριστεί και την επόμενη στιγμή οι δύο τους έκλαιγαν μαζί. Παράλληλα με τη φωτιά στην Εύβοια, κάηκε το σπίτι του Κώστα Χατζή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Φωτιά στην Εύβοια: Παραδόθηκε στις φλόγες η Εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών (Video)

Φωτιά στην Εύβοια: Η πύρινη λαίλαπα "κατάπιε" την ιστορική Εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών. Ο Ιερός Ναός Αγίων Ταξιαρχών χρονολογείται από το 1900 και ήταν γνωστός για το γύψινο τέμπλο και τα σπάνια ψηφιδωτά.

Θλίψη προκαλεί η εικόνα καταστροφής στην εκκλησία της Κοκκινομιλιάς από την καταστροφική πυρκαγιά που εξακολουθεί να καίει την Εύβοια για ακόμα μία ημέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share