Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ποινική δίωξη σε βάρος 18χρονου που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι

Παρενόχλησε τρεις γυναίκες

2 Αυγούστου 2021 18:54
Ποινική δίωξη σε βάρος 18χρονου που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή ασκήθηκε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα σε βάρος 18χρονου, που φέρεται να παρενόχλησε τρεις γυναίκες και να επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια τέταρτη.

Ο 18χρονος συνελήφθη στο Αιγάλεω από αστυνομικούς, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας ότι την παρενόχλησε πιάνοντας τα οπίσθιά της.

Στην συνέχεια, από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω, προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, ενώ σε μια περίπτωση επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

ποινική δίωξη 18χρονος αιγάλεω χαιδάρι

Τελικά, ο 18χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας.

Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 25χρονης εγκύου

Στον εισαγγελέα μετήχθησαν οι τρεις Πακιστανοί που κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα, τη στιγμή που για την υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα κατηγορούμενος Αφγανικής καταγωγής.

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη η ΕΛ.ΑΣ. έχει περάσει χειροπέδες σε τρεις άνδρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών.

Τι είπε η 25χρονη στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φέρεται να έχει νοητική υστέρηση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια. Η 25χρονη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο. Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός και τη βίασε σε απόμερο σημείο. Εκείνος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Ζήτησε βοήθεια και την βίασαν ομαδικά

Σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, μπήκαν μαζί της σε ταξί με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα και τη βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα με το Mega, όταν η 25χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Για τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών και για τις καταγγελίες στον χώρου θεάτρου.

«Όταν βιάζεται ένα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδειγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share