Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που τον στηρίζουν - Χαμένος στον κόσμο του! Ποιον ζήτησε να δει

Στο κελί της καραντίνας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους ο Πέτρος Φιλιππίδης

1 Αυγούστου 2021 10:36
Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που τον στηρίζουν - Χαμένος στον κόσμο του! Ποιον ζήτησε να δει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου, η οποία στέκεται ακόμη στο πλευρό του, καθώς και τους δικηγόρους του, ζήτησε από την πρώτη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα τα "ΝΕΑ".

Τα πρώτα 24ωρα του Φιλιππίδη πίσω από τα κάγκελα κύλησαν δραματικά. Βρίσκεται από την Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας για υγειονομικούς λόγους και τις επόμενες ώρες, πιθανότατα από τη Δευτέρα, θα πάρει τον δρόμο για τον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 συγκρατούμενους.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο κωμικός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του ήταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στον νέο τόπο κατοικίας του. Στο κελί της καραντίνας βρισκόταν με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των "ΝΕΩΝ", δεν εξέφρασε κανένα παράπονο από τις φυλακές αλλά δεν είχε και κανένα αίτημα, πέραν του επισκεπτηρίου που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί. Η γυναίκα του και ο δικηγόρος του είναι, όπως φαίνεται, τα μοναδικά στηρίγματά του, καθώς όλοι οι άλλοι τον έχουν εγκαταλείψει. Οι κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού είναι βαριές, όμως, όπως και ο ίδιος εξομολογείται, δεν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί.

Από την πρώτη ημέρα ο διευθυντής των φυλακών τον ενημέρωσε για τους κανονισμούς και τις υποχρεώσεις του. Στη συνομιλία που είχαν, ο Φιλιππίδης εμφανίστηκε πολύ σκεπτικός, σχεδόν χαμένος στον κόσμο του. Αν κι εδώ και πέντε μήνες ήταν σχεδόν έγκλειστος στο σπίτι του στο Ψυχικό, ο τωρινός εγκλεισμός του έχει προκαλέσει πολύ άγχος και φόβο για την καθημερινότητα που θα καλείται ήδη να αντιμετωπίσει, δίπλα σε σκληρούς συγκρατούμενους, καταδικασμένους για αντίστοιχα εγκλήματα.

Οι φυλακισμένοι

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκονται έγκλειστοι ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο και ο "παιδεραστής με το βαν", ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως "δράκος του Αμαρουσίου".

Από την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί σε έναν από τους πέντε θαλάμους των φυλακών, χώρους που θυμίζουν στρατώνα. Στον τρίτο θάλαμο βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, και δεν αποκλείεται ο Φιλιππίδης να πάει εκεί, μιας και είναι γνωστοί από παλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τρίπολη, όπως και στα περισσότερα σωφρονιστικά καταστήματα, έχει συσταθεί θεατρική ομάδα με τη συμμετοχή των κρατουμένων. Ο Λιγνάδης, μάλιστα, εκδήλωσε την επιθυμία να παίξει ενεργό ρόλο στο "ανέβασμα" κάποιου θεατρικού έργου.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Μου όρμησε και προσπάθησε να με...» - Νέα καταγγελία για τον γνωστό ηθοποιό και η ανατριχιαστική περιγραφή

Ως γνωστόν ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Τρίτη και από την Τετάρτη βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μια γυναίκα αστυνομικός που γνώρισε τον δημοφιλή ηθοποιό στο Facebook είχε κι εκείνη μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του.

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμη στη σχολή της Αστυνομιας κι ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε κι άρχισε μια συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε τίποτα μεμπτό. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο θέατρο με τη μητέρα της να δει την παράστασή του.

Με το που κάθισαν, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τη δει από κοντά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πέρασε κάτι κακό από το μυαλό της κοπέλας, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής ηθοποιός. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει… Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε κι έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε έκοψε μαζί του κάθε επικοινωνία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share