Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πάρος: 18χρονοι θετικοί στον κορωνοϊό παρέμειναν 16 ώρες σε υπαίθριο πάρκινγκ

Αυτή την ώρα τα παιδιά μεταφέρονται με ελικόπτερο στην Αθήνα

18 Ιουλίου 2021 16:04
Πάρος: 18χρονοι θετικοί στον κορωνοϊό παρέμειναν 16 ώρες σε υπαίθριο πάρκινγκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον 18χρονο στη Μύκονο, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό και αναζητούσε μάταια δωμάτιο, ακόμη ένα περιστατικό αυτή τη φορά στην Πάρο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία παρέα 18χρονων, έξι στο σύνολο, -οι οποίοι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό- παρέμειναν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας του νησιού χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας.

Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία και αυτή την ώρα τα παιδιά μεταφέρονται με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Μύκονος: Ιταλός με κορωνοϊό δεν μπορούσε να βρει δωμάτιο για να περάσει την καραντίνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μύκονο, καθώς ένας 18χρονος Ιταλός τουρίστας που κόλλησε κορωνοϊό δεν μπόρεσε να βρει δωμάτιο καραντίνας για να μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νησί ήταν κατάμεστο και όλα τα δωμάτια καραντίνας είχαν δοθεί. Ο 18χρονος περιφερόταν στο νησί χωρίς να μπορεί να βρει δωμάτιο μέχρι που έβαλε τα κλάματα.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η λύση βρέθηκε καθώς ο 18χρονος φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και ύστερα βρέθηκε μια κλίνη σε ξενοδοχείο για να περάσει εκεί το διάστημα της καραντίνας του. Στην Μύκονο υπάρχει μονάχα ένα ξενοδοχείο καραντίνας και όσοι νοσούν δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα νησιά για να περάσουν τις ημέρες απομόνωσης εκεί.

Μύκονος: Ιταλός με κορoνοϊό δεν μπορούσε να βρει δωμάτιο για να περάσει την καραντίνα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share