Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονης εγκύου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Εκδόθηκε silver alert

16 Ιουλίου 2021 10:31
Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονης εγκύου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ με την εξαφάνιση μίας 29χρονης εγκύου από την περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Ιουλίου.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο σορτς, λευκή κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μωβ τσάντα πλάτης.

Η 29χρονη Maria Papounidi φέρει τατουάζ (πιστόλι) στο δεξί καρπό και τατουάζ (λουλούδι) στη δεξιά γάμπα.

Είναι εγκυμονούσα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 15/07/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονης εγκύου από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε η 21χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 21χρονης Όλγας που εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες, ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο Ρέθυμνο όπου είχε εξαφανιστεί.

Η Όλγα Παπαδοπούλου είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ η αγωνία των δικών της ανθρώπων τελείωσε.

Στις 30 Ιουνίου 2021 είχε εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ρεθύμνου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Όλγας Παπαδοπούλου στις 1 Ιουλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

Εντοπίστηκε κορίτσι - Χαμόγελο του παιδιού

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή η δασκάλα που είχε εξαφανιστεί

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στη Λάρισα, καθώς η 76χρονη δασκάλα, Σοφία Σιώζου-Μπουκουβάλα, βρέθηκε νεκρή, έχοντας φύγει από το σπίτι της πριν από 26 μέρες.

Η άτυχη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της, με μια άγρια δολοφονία επίσης να σοκάρει την περιοχή. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα, αναζητώντας την αιτία, να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής. Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ για να την απεγκλωβίσουν μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Νεκρή η δασκάλα στη Λάρισα

Το χρονικό του τραγικού θανάτου

Υπενθυμίζεται πώς η 76χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 8.30 το πρωί της 1ης Ιουνίου φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της. καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού. Έτσι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη. Μετά τον απεγκλωβισμό της, ο σύζυγός της, μιλώντας στην «Ε» βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν αυτές τις ημέρες συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share