Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Καραϊβάζ: Πολυϊατρείο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του δημοσιογράφου!

Χίλια μπράβο!

20 Απριλίου 2021 13:36
Γιώργος Καραϊβάζ: Πολυϊατρείο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του δημοσιογράφου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο κοινωνικό Πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής θα φτιαχτεί με τα έσοδα που συγκέντρωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η εκπομπή, τιμώντας τη μνήμη του δημοσιογράφου και συνεργάτη της εκπομπής, από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και χθες 19 Απριλίου, παρακίνησαν το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της, τη φωνή της ένωσε και η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, που απηύθηνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό, να συμμετάσχει ενεργά στην τεράστια αυτή προσπάθεια.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ανοίγουν στόματα στις φυλακές - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας (Video)

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 163.070,47 ευρώ από κλήσεις και SMS στο 19810 και καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σύμφωνα με το star.gr

Αναλυτικά:

  • 67.323 κλήσεις στο 19810: 134.646€ (καθαρά)
  • 12.558 sms στο 19810: 25.116€ (καθαρά)
  • 3.308,47€ καταθέσεις από Ελλάδα και εξωτερικό σε τραπεζικούς λογαριασμούς και paypal

Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου παρουσιάστηκε το τραγούδι «Αλήθεια» από τον στιχουργό Στέλιο Μαργωμένο και τον συνθέτη και τραγουδιστή Πάνο Μπλέτζα, ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ. Οι δημιουργοί παραχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά τη Ζήνα Κουτσελίνη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τη διοίκηση του Star, όλους τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, τους συντελεστές του τραγουδιού «Αλήθεια», που αγκάλιασαν αυτή την τεράστια προσπάθεια και πάνω από όλα την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που με τόσο αγάπη και εμπιστοσύνη συμμετείχε ενεργά.

Το νέο Πολυϊατρείο του Οργανισμού αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, στεγάζεται στην Αγία Παρασκευή, στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ». Η συγκεκριμένη είναι μία δράση πραγματικά πολύτιμη για κάθε παιδί και οικογένεια, ειδικότερα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα οικονομικά και κοινωνικά. Μέσα από το Πολυϊατρείο διασφαλίζεται ότι κάθε παιδί έχει την ιατρική φροντίδα, που έχει ανάγκη και δικαιούται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share