Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Ανοίγουν στόματα στις φυλακές - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας (Video)

Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

20 Απριλίου 2021 13:09
Γιώργος Καραϊβάζ: Ανοίγουν στόματα στις φυλακές - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκεκριμένα πρόσωπα έχει βάλει στο στόχαστρο η Ελληνική Αστυνομία για να φτάσει στους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, αφού ανοίγουν τα στόματα και μέσα στις φυλακές. Παράλληλα, μια ανατριχιαστική μαρτυρία έρχεται στο φως για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών προδίδει την εμπειρία τους σε τέτοια χτυπήματα. Υποθέσεις από το παρελθόν με κοινό τρόπο δράσης έχουν βγει από τα συρτάρια και ερευνώνται ξανά και ξανά. Πρώην γνώριμοι των αρχών έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα λεπτά πριν την δολοφονία και λίγα λεπτά μετά κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Επεσήμανε, δε, ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα στις φυλακές και εκτός.

Δολοφονία Κραϊβάζ - «Δε φοβόταν τίποτα και κανέναν»

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ η δουλειά του τελείωνε μόλις περνούσε την πόρτα του σπιτιού του. Δεν μιλούσε ποτέ στους δικούς του για τις υποθέσεις και τα ρεπορτάζ που αναλάμβανε και έφτανε μέχρι τέλους.

Όπως επεσήμαναν οι συγγενείς του μιλώντας στο STAR, ο άτυχος δημοσιογράφος δε αποκάλυπτε ποτέ τίποτα στα συγγενικά του πρόσωπα, κάτι που ανησυχούσε ιδιαίτερα τους αγαπημένους του ανθρώπους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share