Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία στη Λάρισα - Συνελήφθη ένας 35χρονος

Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές

25 Ιουνίου 2021 15:24
Άγρια δολοφονία στη Λάρισα - Συνελήφθη ένας 35χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανθρωποκτονία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Λοφίσκος του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών βρέθηκε νεκρός σε χωράφι κοντά στην είσοδο του χωριού.

Πυροβόλησε εξ επαφής

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα που επικαλούνται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα καταφέρνοντάς του δύο χτυπήματα με καραμπίνα, ένα στον θώρακα κι ένα στο πρόσωπο.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε χωράφι το οποίο βρίσκεται κοντά στην είσοδο του χωριού κι ο δράστης προσπάθησε να τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη για το έγκλημα ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών.

 Αγρια δολοφονία σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ

Άγριο έγκλημα: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του

Ένας 28χρονος στη Γαλλία ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον παιδικό του φίλο ενώ κοιμόταν, επειδή τον διέταξαν οι φωνές που άκουγε μέσα στο κεφάλι του.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Le Parisien», ο νεαρός μαχαίρωσε τον παιδικό του φίλο, στο σπίτι του οποίου έμενε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ενώ, ένας 41χρονος αστυνομικός αρνήθηκε τη δολοφονία αλλά παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σκότωσε την ερωμένη του σε έναν χώρο στάθμευσης παμπ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του θύματος, το βρήκαν ξαπλωμένο στο κρεβάτι του και δεν διαπίστωσαν σημάδια πάλης. Έτσι, συμπέραναν ότι το έγκλημα έγινε ενώ το θύμα κοιμόταν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο νεαρός μαχαίρωσε το θύμα, μετά από συνεδρία διαλογισμού, καθώς όπως είπε, «άκουγε φωνές» που τον «διέταξαν» να το κάνει.

28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του

Ο 28χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τέθηκε υπό κράτηση. Ο ανακριτής θα του απαγγείλει κατηγορίες, ενώ θα διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share