Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βάρος του 22χρονου

Ο νεαρός θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο

7 Μαΐου 2021 15:23
Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βάρος του 22χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 22χρονος, ο οποίος ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι, νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του νεαρού, που οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα φορώντας χειροπέδες και κρύβοντας το πρόσωπο του με ένα μπουφάν, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 22χρονος θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βάρος του 22χρονου

Νέα Σμύρνη: Σε σχέση ο 22χρονος! «Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε» - Αποκαλύψεις από την γιαγιά του (Video)

Νέα Σμύρνη: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης σε βάρος της νεαρής κοπέλας από τον 22χρονο νεαρό συνεχίζουν και είναι ραγδαίες. Η γιαγιά του νεαρού άντρα μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά τη σύλληψή του.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά για να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή ξέρω και εγώ είμαι μέσα στο σπίτι και ξέρω τα προγράμματά τους και όλα τους. Έχει και το κορίτσι του δεν χρειάζεται να πάει να κάνει κάτι άλλο.

Τι να σας πω πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μια κοπελίτσα, βγαίνουν με τα σκυλιά τους, όλο τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι αναρχικός ή κάτι. Δεν δίνει δικαίωμα τίποτα. Το παιδί μας φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του στην πλατεία», είπε η γιαγιά του 22χρονου στη μεσημεριανή εκπομπή του Star.

Νέα Σμύρνη: «Ήταν στο αμάξι, με το μόριο του έξω και αυνανιζόταν. Του είπα...» - Σοκάρει η καταγγελία 52χρονης για τον 22χρονο νεαρό (Video)

Μια 52χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι έπεσε και αυτή θύμα του 22χρονου νεαρού από τη Νέα Σμύρνη, και μάλιστα όχι μια αλλά δύο φορές. Ενώ, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγο ο 22χρονος.

Η πρώτη φορά που συνέβη ήταν τον Νοέμβριο, στο Παλαιό Φάληρο, όταν επέστρεφε στο σπίτι της, παρέα με την αδελφή της, όταν είδε τον 22χρονο να αυτοϊκανοποιείται σε ένα αυτοκίνητο.

Εκείνη τηλεφώνησε στο 100, έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου αλλά η ιστορία αυτή δεν τελείωσε εκεί καθώς ένα μήνα μετά, γύρω στις 17:30 το απόγευμα, πάλι κάτω από το σπίτι της, είδε ξανά τον ίδιο νεαρό, ο οποίος αυτοϊκανοποιούταν αυτή τη φορά έξω από το αυτοκίνητό του.

Δείτε όσα είπε η γυναίκα στην εκπομπή για τον 22χρονο νεαρό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share