Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης!

Φωτορεπορτάζ από το σημείο!

7 Μαΐου 2021 13:42
Στον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο 22χρονος ο οποίος φέρεται να ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι, νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε ανέβασε στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποδείχτηκε χρήσιμο εργαλείο. Η Αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο νεαρός είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη. Μετά την αναγνώρισή του από την κοπέλα ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του πάρουν κατάθεση, αλλά εκείνος δεν μιλούσε. Μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες».

Δείτε φωτογραφίες από την μεταφορά του 22χρονου στον Εισαγγελέα:

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια ο 22χρονος

«Είχα δώσει τις πινακίδες του ΙΧ του τον Νοέμβριο»: Μαρτυρία θύματος του σάτυρου της Νέας Σμύρνης... προβληματίζει!

Στην αποκάλυψη ότι είχε δώσει τον περασμένο Νοέμβριο στην αστυνομία τον αριθμό κυκλοφορίας του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη προχώρησε μια κοπέλα, θύμα κι αυτή – δύο φορές – σεξουαλικής παρενόχλησης του φοιτητή.

Μία από τις κοπέλες που αποτέλεσε κι αυτή θύμα σεξουαλικής επίθεσης του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης αποκάλυψε στην εκπομπή «TLive» στον Alpha ότι είχε δώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του στην αστυνομία από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κατερίνα, όπως είναι το όνομά της, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι, καθώς έναν μήνα μετά δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

«Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν. Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από τον ίδιο νεαρό.

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Νέα Σμύρνη: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου!» - 5η γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο νεαρό

Νέα Σμύρνη: Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό για παρενόχληση σε κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο 22ρονος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής

Νέα Σμύρνη: «Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου» - Σοκάρει η μαρτυρία της κοπέλας για τον 22χρονο που την παρενόχλησε (Video)

Σοκάρει η μαρτυρία της κοπέλας για τον 22χρονο που την παρενόχλησε στη Νέα Σμύρνη. «Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα» δήλωσε το θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη στον Ant1.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν».

Η νεαρή, μάλιστα, κάλεσε όποια γυναίκα βρεθεί σε δύσκολη θέση να μην διστάσει να μιλήσει, να ουρλιάξει, να τρέξει και να χτυπήσει, έχοντας στο μυαλό της την αυτοάμυνα.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, ακολούθησε, έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, μία κοπέλα από τον σταθμό τραμ της Νέας Σμύρνης μέχρι το σπίτι της. Ο 22χρονος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών κι εργάζεται σε γνωστό καφέ – μπαρ της Νέας Σμύρνης. Ο πατέρας του, υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share