Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Κύμη: 20χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από πάρτι

Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του

30 Μαρτίου 2021 16:09
Κύμη: 20χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από πάρτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Κύμη Ευβοίας για μεγάλη διασπορά του κωρονοϊού. Σύμφωνα με το evima.gr ένας 20χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό και μπήκε αμέσως σε καραντίνα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές στενές επαφές, ενώ γίνεται λόγος και για ένα κορωνοπάρτι γενεθλίων που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του ενώ όπως λέγεται στην περιοχή στο κορωνοπάρτι συμμετείχαν πάνω από δέκα άτομα. . Παράλληλα, δραματική είναι η περιγραφή της Ματίνας Παγώνη για την κατάσταση στο ΕΣΥ, λέγοντας: «νέοι έρχονται όρθιοι και ύστερα από λίγο διασωληνώνονται!».

Κύμη: 20χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από πάρτι

Κορωνοϊός: Υγειονομική «βόμβα» στην Πάτρα - 83 μεταλλαγμένα δείγματα στα 107!

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Πάτρα και αλλά και η δυτική Ελλάδα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, καθώς όπως δείχνουν και τα στοιχεία θερίζουν πλέον οι μεταλλάξεις κορωνοϊού.

Αιτία για να συμβεί αυτό όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, η έκδοση αποτελεσμάτων σε δείγματα που στάλθηκαν από την 6η ΥΠΕ και το Νοσοκομείο του Ρίου στην Ακαδημία Αθηνών, σύμφωνα με τα οποία, η Βρετανική, η Ισπανική και η Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορωνοϊού, έχει πλέον επικρατήσει στην πόλη της Πάτρας.

Από τα 107 δείγματα που εξετάστηκαν, τα οποία αφορούσαν σε θετικούς πολίτες στον covid – 19 στην περιοχή, τα 83 αφορούσαν σε μεταλλαγμένη μορφή του κορωνοϊού.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, «πράσινο κόκκινο σε Γαλάζιο φόντο» στον MAX FM o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίες αποκάλυψε ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε επίπεδο κρουσμάτων στην περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share