Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόρινθος: Σοβαρά επεισόδια σε κέντρο μεταναστών (Video)

Έβαλαν φωτιά σε στρώματα

27 Μαρτίου 2021 19:41
Κόρινθος: Σοβαρά επεισόδια σε κέντρο μεταναστών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόρινθος: Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου, καθώς οι μετανάστες που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έβαλαν φωτιά σε στρώματα και πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και πυροσβέστες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv.gr βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση καταστολή του φαινομένου. Παράλληλα σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.133 νέα κρούσματα 728 διασωληνωμένους και 72 νέους θανάτους.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Σοβαρά επεισόδια με μετανάστες στην Εύβοια - Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν μετανάστες στην Αμάρυνθο Εύβοιας. Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr για άγνωστους λόγους προκάλεσαν επεισόδια εντός της μονάδας όπου προκάλεσαν μεγάλες φθορές ενώ αναστάτωσαν όλη την περιοχή από τις φωνές τους.

Πάνω από 40 μετανάστες συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας. Κλιμάκια της Ασφάλειας, της Ομάδας Δ, της Β ΟΠΚΕ και Γ ΟΠΚΕ από την Ιστιαία συνοδεία κλουβών οδήγησαν τους συλληφθέντες στον εισαγγελέα. Από κει και πέρα σε σκληρή καραντίνα λόγω κορωνοϊού τέθηκε χθες η δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Επεισόδια με μετανάστες στην Εύβοια

Αποκαλυπτικό βίντεο: Κρυμμένο αυτοκίνητο περιμένει… μετανάστες μόλις περάσουν τον Έβρο

Μετανάστες περνούν τον Έβρο και βρίσκουν, καθοδηγούμενοι με GPS, έτοιμο αυτοκίνητο που έχουν αφήσει οι διακινητές σε απομονωμένο σημείο του δάσους, να τους περιμένει λίγο έξω από το Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.

Με το κινητό

Το αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το Evros-news.gr, τράβηξαν με ένα από τα κινητά τους οι 3 από τους μετανάστες που διακρίνονται σε αυτό.

Φαίνονται να ψάχνουν τα κλειδιά που είχε αφήσει πάνω στο Ι.Χ ο διακινητής από την Ελλάδα, ώστε να το βάλουν μπροστά και να φύγουν, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και άλλων αλλοδαπών που θα επιβιβάζονταν στη συνέχεια.

Όμως, πιθανόν κάτοικος της περιοχής που εντόπισε το αυτοκίνητο, πήρε τα κλειδιά και δεν μπορούσαν να τα βρουν ή δεν είχαν σωστή πληροφόρηση για το που ακριβώς ήταν κρυμμένα.

«Πού είναι τα κλειδιά»

Ακούγεται ο ένας να λέει με αγωνία: «Πού είναι τα κλειδιά» και ο άλλος να χτυπάει εκνευρισμένος το πορτ μπαγκάζ και να τους λέει να κάνουν ησυχία.

Τότε, ο μικρότερος φωνάζει πως κάποιοι έρχονται και αρχίζουν να τρέχουν για να κρυφτούν.

Ενώ έτρεχαν, τους έπεσε το κινητό τηλέφωνο με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί το κύκλωμα διακινητών στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share