Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

50χρονος αυτοκτόνησε με χειροβομβίδα στα Γιαννιτσά

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

27 Μαρτίου 2021 16:54
50χρονος αυτοκτόνησε με χειροβομβίδα στα Γιαννιτσά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοκτονία: Τέλος στη ζωή του με χειροβομβίδα έβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 50χρονος άντρας στα Γιαννιτσά. O 50χρονος εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο αυτόχειρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Aρχές με στρατιωτικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του. Δίπλα στη σορό του άτυχου άντρα βρέθηκαν και άλλες χειροβομβίδες.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών αλλά και πυροτεχνουργοί του Στρατού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα τραγωδία που συγκλόνισε τα Βριλήσσια.

Θρίλερ: Αυτοκτόνησε γιατρός που νοσηλευόταν στο Θριάσιο

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς ένας γιατρός που νοσηλευόταν εκεί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιατρός που νοσηλευόταν στη Β' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου με διαβήτη και μη αντέχοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του, αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι και ειδικότερα από τον 4ο όροφο.

Θριάσιο αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, "ο 41χρονος γιατρός δεν εργαζόταν στο Θριάσιο. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από την προηγούμενη εφημερία με σοβαρά παθολογικά νοσήματα". Σύμφωνα με τον ίδιο, "έπεσε από το μπαλκόνι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που πήγε σήμερα (21/3) το πρωί να πιάσει δουλειά, αλλά και από τους εργαζόμενους στο μαγειρείο, καθώς ο άνδρας έπεσε πάνω σε μπάρα".

Γυναίκα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι της - Πετούσε πράγματα από το σπίτι της

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν τις Αρχές διότι μία γυναίκα φώναζε ότι θα πέσει και θα αυτοκτονήσει. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες στο Κερατσίνι ένας 15χρονος νεαρός αυτοκτόνησε με τις Αρχές να ερευνούν αν αυτό οφείλεται στα βιντεοπαιχνίδια.

Μεγάλο περιστατικό στην Πάτρα.

Το χρονικό του περιστατικού

Σε γειτονιά της Πάτρας επικρατούσε μεγάλος φόβος και ανησυχία όπου μία γυναίκα φώναζε και πετούσε πράγματα στο δρόμο από το σπίτι της ενώ παράλληλα έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. Ειδικότερα η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημερεύει για ψυχιατρικά περιστατικά όταν την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, για αρκετή ώρα η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας και απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, εκτόξευε στο δρόμο αντικείμενα μέσα από το σπίτι της. Οι γείτονες φοβούμενοι μην κάνει πράξη τις απειλές της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share