Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Ερευνάται η πιθανότητα αν επηρεάστηκε από τα βιντεοπαιχνίδια (video)

Στο φως νέες πληροφορίες

3 Μαρτίου 2021 08:45
Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Ερευνάται η πιθανότητα αν επηρεάστηκε από τα βιντεοπαιχνίδια (video)

Αυτοκτονία: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στο Κερατσίνι όταν ένας 15χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του στα ξαφνικά.

Σημειώνεται ότι άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε πρόσφατα όταν μία 32χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό που υπέστη λόγω των ψυχολογικών που της είχαν δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση σχετικά με την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή αλλά και την αιτία που οδηγήθηκε στο να αφαιρέσει τη ζωή του.

Νέες εξελίξεις στην έρευνα.

Αυτοκτονία: Οι έρευνες των Αρχών

Ειδικότερα την εκδοχή η αυτοκτονία του 15χρονου στο Κερατσίνι να οφείλεται σε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι φαίνεται πως ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ.

Όπως είπε ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της εμπλοκής του σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, με τα οποία κατά καιρούς είχε απασχοληθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 15χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν να συλλέξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν την εκτίμηση της μητέρας του νεαρού.

Δείτε το βίντεο:

«Ποιος αφαίρεσε το γέλιο σου;» Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε (photo)

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου Κυριάκου Ευαγγελάτου από την Κεφαλονιά, οποίος οδηγήθηκε στην αυτοχειρία μετά από την ψυχολογική βία και τα καψόνια που βίωνε στο στρατό. Επίσης, ένα τραγικό και συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε, όπου μία μητέρα αυτοκτόνησε και πήρε μαζί της τον γιο της που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Η νεαρή κοπέλα πόσταρε στα social media ένα βίντεο και αναφέρεται στο bullying που ασκούνταν στον αγαπημένο της. Στο βίντεο φαίνεται ο Κυριάκος Ευαγγελάτος με την κοπέλα του στην παραλία Πετανοί, εκεί όπου είχαν περάσει μαζί τις ημέρες του καλοκαιριού. Το λίγων δευτερολέπτων βίντεο της νεαρής κοπέλας, συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο.

«Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κοπέλας:

«Ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε το χαμόγελό σου; Ποιος ήταν που αφαίρεσε το γέλιο σου; Ποιος ήταν που πήρε την ευτυχία μας; Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό́ πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί́. Ένας χαρούμενος, ευγενικός, σεβαστικός, καλά μορφωμένος, στοργικός, εξυπηρετικός νεαρός άνδρας.

Ένας άντρας που βελτιωνόταν πάντα, μεγάλωνε και διψούσε για μάθηση. Ήσουν τόσο δυνατός, αλλά η καρδιά σου τόσο ευγενική́ και αγνή́, για αυτό έβρισκες την ευτυχία σου στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας πόνος στις καρδιές μας και δεν θα φύγει. Και οι καρδιές μας είναι πολλές, γιατί είσαι ένα από τα πολλά παιδιά, νέους, ενήλικες που υπέφεραν από τέτοια αδικία. Ίσως όλοι αυτοί να βρουν ειρήνη.

Ίσως να είμαστε πιο δυνατοί μαζί για όσους δεν μπορούσαν να σταθούν δυνατοί́ για τον εαυτό́ τους. Ας βρούμε λύσεις, ας βρούμε τρόπους πρόληψης. Γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ένα καλύτερο μέρος. Να ξεκινάς με το μικρό́, για να αλλάξει το μεγάλο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share