Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βριλήσσια: Νεκρός 55χρονος από φωτιά σε σπίτι

Τραγωδία!

21 Μαρτίου 2021 09:47
Βριλήσσια: Νεκρός 55χρονος από φωτιά σε σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στα Βριλήσσια, καθώς σορός ατόμου εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 21/3 από την πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Μαραθώνος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την πυροσβεστική, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών, που βρέθηκε απανθρακωμένος μετά την κατάσβεση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στον αποθηκευτικό χώρο της μονοκατοικίας, λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Βριλήσσια - νεκρός άντρας

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια τραγωδία που σόκαρε το Θεολόγο Εύβοιας.

Νεκρός οδηγός που έπεσε σε χαράδρα στην Καστοριά

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος που έπεσε σε χαράδρα στο δρόμο Κλεισούρας - Βέργας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ολοκληρώθηκε η ανάσυρση στην Τοπική Κοινότητα Βέργας του δήμου Καστοριάς, όπου επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Το όχημα του άτυχου οδηγού εντοπίστηκε από περαστικό, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και οργανώθηκε η επιχείρηση. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για άτομο περίπου 50 ετών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι συνέβη με ψαρά στη Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής:

νεκρός Καστοριά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share