Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Λυγουριού

Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες

25 Μαρτίου 2021 12:17
Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Λυγουριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 24 Μαρτίου στην Αργολίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το argolikeseidhseis.gr ένα Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, ξέφυγε της πορείας του εξετράπη και ανετράπη σε χαντάκι στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου Λυγουριού στο ύψος των σφαγείων.

Αποτέλεσμα ο βαρύς τραυματισμός του άτυχου οδηγού 35 χρονων περίπου, επαγγελματίας με καταγωγή από το Λυγουριό. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τον πολύ σοβαρά τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου. Παράλληλα δείτε και ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το τραγικό δυστύχημα στη Βουλή.

Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Λυγουριού

Τι να κάνω όταν μου συμβεί τροχαίο ατύχημα

  • Όσο βρίσκομαι στον τόπο του ατυχήματος
  • Σταματήστε αμέσως το όχημά σας στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσετε πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Προειδοποιήστε τους υπόλοιπους οδηγούς που πλησιάζουν ότι έγινε ατύχημα:
  • Ανάψτε τα προειδοποιητικά φώτα.
  • Τοποθετήστε το προειδοποιητικό τρίγωνο σε αρκετή απόσταση από τον τόπο του ατυχήματος. Εάν υπάρχει στροφή, τοποθετήστε το προειδοποιητικό τρίγωνο πριν από την στροφή.
  • Καλέστε αμέσως την Τροχαία.
  • Αν υπάρχει τραυματισμός καλέστε (166) το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και σημειώστε τα στοιχεία των παθόντων.
  • Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σκεφθείτε καθαρά. Μην παρεκτραπείτε με ύβρεις ή χειροδικίες, διότι θα υποστείτε τις συνέπειες του Νόμου.

Καλό είναι να ειδοποιείται πάντα η Αστυνομία σε ένα τροχαίο ατύχημα! Βέβαια σε απλές περιπτώσεις, όπου υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό ατόμου, οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υπάρχει κοινή αποδοχή για τον τρόπο πρόκλησης του ατυχήματος, ίσως η καταγραφή του συμβάντος από τις ασφαλιστικές εταιρίες των οδηγών είναι αρκετή.

Σε αυτή την περίπτωση κάποιες φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος ίσως θα φανούν χρήσιμες. Επισημαίνεται ότι μόνο στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα μπορεί να αποχωρήσει από τον τόπο του ατυχήματος, με την προϋπόθεση ότι μέσα σε 24 ώρες θα ενημερώσει τον ζημιωθέντα με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή θα αναφέρει το συμβάν στην Αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share