Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Μπάχαλο μεταξύ Κανέλλη και Οικονόμου για το βίντεο των αστυνομικών που φωνάζουν "Πάμε να τους γ@@@@"

«Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε...»

10 Μαρτίου 2021 11:07
Πανικός στον ΣΚΑΪ: Μπάχαλο μεταξύ Κανέλλη και Οικονόμου για το βίντεο των αστυνομικών που φωνάζουν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πανικός στον αέρα του ΣΚΑΪ μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη. Αφορμή στάθηκε η αναφορά της εκπροσώπου του ΚΚΕ στο video που έχει δει το φως της δημοσιότητας από χθες βράδυ, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να λένε «πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε» όταν ενημερώθηκαν από το κέντρο για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.

Η κ. Κανέλλη αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ, πριν ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει "πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε";»

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το video το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το video».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τί;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Σάλος: Αστυνομικός σήκωσε πιστόλι στη Νέα Σμύρνη;

Ένα video από τη Νέα Σμύρνη δείχνει ένα αστυνομικό να βγάζει κάτι σαν όπλο και να σημαδεύει στην ευθεία.

Από το βράδυ της Τρίτης, εκτός από τα videos της επίθεσης στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και των όσων ακολούθησαν με την συμπεριφορά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, κυκλοφορεί ευρέως μία φωτογραφία...

Μία φωτογραφία που αποτελεί στιγμιότυπο από ένα video που ανέβασε κάτοικος της περιοχής από την επέμβαση των αρχών σε γειτονιά, μετά το τέλος της επεισοδιακής συγκέντρωσης.

Σε αυτό, εκτός από τις βίαιες προσαγωγές που γίνονται, αποτυπώνεται και μία στιγμή που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Στο 1:37 λοιπόν φαίνεται να είναι ένας αστυνομικός πάνω σε μηχανάκι να βγάζει κάτι που μοιάζει με όπλο (προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι αυτό) και να το έχει παράλληλα με τον δρόμο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα social media υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, καθώς αρκετοί την συγκρίνουν με μία ανάλογη που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2008 από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share