Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός χαστούκισε κοπέλα χωρίς να έχει κάνει τίποτα! (Video)

Ενώ η ομάδα του προπηλάκισε δημοσιογράφους... Απαράδεκτη συμπεριφορά

10 Μαρτίου 2021 09:51
Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός χαστούκισε κοπέλα χωρίς να έχει κάνει τίποτα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανεξέλεγκτη ήταν η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη ακόμα και μετά το τέλος των επεισοδίων. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που μετέδωσε το KontraNews10 κατά την διάρκεια της προσαγωγής ατόμων που έγινε σε δρόμο κοντά στην πλατεία της περιοχής.

Σε αυτό φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ να χαστουκίζει μία κοπέλα, ενώ υπήρχε και μεγάλη ένταση με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν το περιστατικό. Εκπρόσωποι των ΜΜΕ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν προπηλακισμό στο συγκεκριμένο σημείο.

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: «Πάμε να τους γαμ...υμε, τελειώσανε, να τους σκοτώσουμε» - Σάλος με αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗΣ» (Video)

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Εικόνες που προκαλούν τρόμο και θλίψη έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Νέα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τα χτεσινά σοβαρά επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα από αυτά αστυνομικός κρατά στα χέρια του αντικείμενο που μοιάζει με όπλο, ενώ σε άλλο βίντεο αστυνομικοί φαίνεται να λένε «Πάμε να τους γ...με, να τους σκοτώσουμε».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα με έναν αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη να κρατά ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ο εν λόγω αστυνομικός δείχνει να βγάζει ένα αντικείμενο και να «σημαδεύει» προς αγνώστους.


Σε άλλο βίντεο που προηγήθηκε του παραπάνω περιστατικού, άνδρες της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", συγκεντρωμένοι πάνω στα δίκυκλα στην άκρη του δρόμου ακούγονται να λένε μεταξύ τους: "Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ....με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share