Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Συγκινεί η Σοφία Μπεκατώρου: "Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι" - "Να μου μιλάς ωραία"

"Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει"

8 Μαρτίου 2021 17:37
Συγκινεί η Σοφία Μπεκατώρου:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο με τις καταγγελίες όπου υπενθυμίζεται ότι αυτό τον αγώνα τον ξεκίνησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μέσα από συνέντευξη του σχολίασε για όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι ο μόνος που τα έχει κάνει αυτά.

Συγκεκριμένα μέσα από ανάρτηση της η Σοφία Μπεκατώρου απευθύνθηκε για την "Ημέρα της Γυναίκας" και ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι η ίδια.

Η ανάρτηση της Ολυμπιονίκης.

Σοφία Μπεκατώρου: Η ανάρτηση που έκανε

Η Σοφία Μπεκατώρου, η Ολυμπιονίκης που με τη δημόσια εξομολόγησή της έκανε την αρχή για το ελληνικό #metoo, έκανε σήμερα μια συγκινητική ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Ολυμπιονίκης ανάρτησε μια φωτογραφία με λουλούδια και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες.

Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε.

Δεν την θέλω.

Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ.. Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!! #equality #together».

Δείτε την ανάρτηση

Η συγκινητική ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πέτρος Φιλιππίδης: "Όσο και να φωνάζεις δεν πρόκειται να σε ακούσει κανείς..."

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει, από τότε που η Σοφία Μπεκατώρου βγήκε και κατήγγειλε στέλεχος της ομοσπονδίας για κακοποίηση. Έτσι, πολύ γρήγορα τα φώτα μεταφέρθηκαν από τον αθλητισμό στον καλλιτεχνικό χώρο, εκεί που πραγματικά η μία καταγγελία διαδεχόταν την άλλη με την ταχύτητα του… φωτός! Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες που κατηγορήθηκαν κατ’ επανάληψη είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Εναντίον του καλλιτέχνη υπήρξε πληθώρα καταγγελιών, με τον ίδιο να χάνει τη θέση του στο "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", να πουλάει το σπίτι του στην Αθήνα και ν’ αποφασίζει να μετακομίσει εκτός πρωτεύουσας.

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες

Μάλιστα, φαίνεται πως οι εις βάρος του καταγγελίες δε σταματούν, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media ο Κώστας Βαξεβάνης, στο Documento της Κυριακής υπάρχει και νέα μαρτυρία ηθοποιού, η οποία ισχυρίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να την κακοποιήσει στα παρασκήνια, κλειδώνοντας την πόρτα!

"Όσο και να φωνάζεις δε θα σε ακούσει κανείς", φέρεται να της είπε ο γνωστός ηθοποιός. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας Documento:

Μπαξεβάνης για Φιλιππίδη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share