Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: "Τα κακά παιδιά να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια" (video)

"Tο σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την ήρα από το σιτάρι"

24 Φεβρουαρίου 2021 15:56
Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο των φακέλων που κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχης στον εισαγγελέα σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τα άτομα που κατηγορούνται.

Τι είπε ο ηθοποιός για τις καταγγελίες.

Καταγγελίες: Όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Ειδικότερα για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη (24/2) ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο ηθοποιός ζήτησε «τα κ@λόπαιδα να πάνε σπίτι τους» τονίζοντας πως «το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει».

«Τα κακά παιδιά να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την ήρα από το σιτάρι και να αφήσουν το σιτάρι μόνο του να γίνει αλεύρι, άμυλο για να θρέψει τον κόσμο» είπε ο ηθοποιός στο Mega.

«Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Ανάπλι και στο Γεντί Κουλέ» δήλωσε.

Όπως υποστήριξε ο κ. Γιαννόπουλος, δεν έχει δουλέψει με κανέναν από τους καταγγελλόμενους, στους οποίους, τόνισε δόθηκε υπεραξία από τους δημοσιογράφους και το σύστημα.

«Το θέατρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον Διόνυσο, στον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη», σχολίασε και πρόσθεσε πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν οι κλίκες και να δουλέψει ομαλά ο χώρος του θεάτρου. «Πολλή υπεραξία τους δώσαμε, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: "Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας" (video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όπου κατηγορείται για αρκετούς βιασμούς σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον του.

Σημειώνεται ότι ο αδερφός του, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένεια του αυτές τις δύσκολες μέρες για εκείνους.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες σχετικά με την υπόθεση αλλά και όσα ειπώθηκαν στην ανακρίτρια για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη ο Κούγιας.

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Ειδικότερα ένσταση ακυρότητας για την διαδικασία κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή.

«Μαζί με τον κ. Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας. Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ότι διέπραξε οποιαδήποτε πράξη δεν κληθεί να λάβει αντίγραφο των κατηγοριών και να καταθέσει ρητές εξηγήσεις. Εξαίρεση γίνεται και ο εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει ποινική δίωξη αν πρόκειται για αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο δράστης έχει πρόθεση να εξαφανιστεί. Ο εισαγγελέας κώφευσε», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η ένσταση κατατέθηκε καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης ζήτησε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πριν καταστεί κατηγορούμενος, και δεν έγινε δεκτό το αίτημα του.

«Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου δεν υπάρχουν. Αυτά που ακούγονται περί 41 μαρτύρων είναι μύθος. Δέκα φίλοι με μηνύσεις των μηνυτών. Νομικό ενδιαφέρον έχει μόνο ένας εκ των φερομένων ως παθόντων. Και οι δύο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι», είπε ο κ. Κούγιας, αναφερόμενος και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια να κάνει λόγο για αδύναμη δικογραφία και να επικαλείται άλλοθι για τον εντολέα του.

«Δούλος των παθών αλλά όχι βιαστής παιδιών» είπε για τον πελάτη του ο κ. Κούγιας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share