Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Χάος" με τις νέες καταγγελίες για βιασμό - Τι περιείχε ο φάκελος των υποθέσεων που κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας

Μεγάλος ο αριθμός των καταγγελιών

24 Φεβρουαρίου 2021 14:55

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς σχετικά με παρενοχλήσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην ανακρίτρια για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του φακέλου που κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας με τις καταγγελίες που έχουν γίνει από αρκετούς ηθοποιούς.

Τι περιείχε ο φάκελος.

Καταγγελίες: Το περιεχόμενο του φακέλου που κατατέθηκε

Ειδικότερα διψήφιο αριθμό καταγγελιών φέρεται να κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Μεταξύ των καταγγελιών που κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός στο πλαίσιο της έρευνας για τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δυο με τρεις περιπτώσεις οι οποίες αφορούν στο κακούργημα του βιασμού και αναμένεται να μπουν στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επίμαχες καταγγελίες στρέφονται σε βάρος τουλάχιστον δυο προσώπων και σύμφωνα με νομικού κύκλους χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του ή όχι.

Πάντως, στην πλειοψηφία τους οι πράξεις που καταγγέλλονται και σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας φέρονται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

Μεγάλη έκκληση του Γιάννη Λιγνάδη: "Zητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν..." (video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη με τον αδερφό του να κάνει κάποιες πρόσφατες δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας πήγε στον εισαγγελέα όπου και του ζητήθηκε να καταθέσουν τους φακέλους με τις καταγγελίες από τους ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λιγνάδης έκανε μεγάλη έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν την κατάσταση που επικρατεί αλλά και την οικογένεια τους.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η έκκληση του αδερφού του

Ειδικότερα μέσω της πρωινής εκπομπής του Ant1 «Πρωινό», ο Ιωάννης Λιγνάδης, αδερφός του ηθοποιού – σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ και προετοιμάζει την απολογία του, θέλησε να δώσει την απάντησή του.

Ο Ιωάννης Λιγνάδης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Ant1, είπε ότι η μητέρα τους είναι κατάκοιτη και ο αδερφός του σκηνοθέτη χθες προσπάθησε να πάει να τη δει και ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους που του χτυπούσαν τα κουδούνια.

Η απάντηση του μέσω του "Πρωινού"

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη, και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και το χώρο της εργασίας μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share